Samsung GALAXY S10: Functia EXCLUSIVA in Telefon

Samsung GALAXY S10 are o noua functie exclusiva dezvaluita de catre compania Samsung, coreenii intentionand sa o ofere in premiera pentru acest nou telefon.

Samsung GALAXY S10 Functia EXCLUSIVA Telefon 350550

Samsung GALAXY S10 are pregatita de catre compania Samsung o noua functie exclusiva, ea fiind explicata intr-un brevet de inventie care a fost depus pentru inregistrare la Oficiul Uniunii Europene pentru brevete de inventie si marci. Conform inventiei inregistrate de catre compania Samsung, in Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie folosit un ecran care elimina efectul cunoscut cu denumirea screen door, el afectand castile pentru realitate virtuala ce functioneaza pe baza de telefon.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa elimine pixelii care devin vizibili in momentul in care un telefon este introdus intr-o casca pentru realitate virtuala, iar asta multumita tehnologiei speciale pe care o va avea ecranul. Cei de la Samsung au deja o casca pentru realitate virtuala care functioneaza in baza unui telefon, astfel ca persoanele care vor dori sa foloseasca Samsung GALAXY S10 pentru aplicatii de realitate virtuala vor avea o experienta mult mai buna decat acum.

Samsung GALAXY S10: Functia EXCLUSIVA in Telefon

Samsung GALAXY S10 ar putea avea si unele functii special integrate de catre cei de la Samsung pentru realitate virtuala multumita acestui upgrade facut pentru ecran, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi oferit. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea si nu mai putin de 5 camere, una frontala duala, dar si una principala tripla, aceasta fiind o premiera pentru aceasta serie de telefoane pe care compania coreeana le tot lanseaza de 9 ani incoace.

“At the European Union, Samsung filed an application for the brand name ‘Anti SDE AMOLED’: an ‘anti-screen effect’ AMOLED screen. The documentation betrays only that it concerns’ VR image apparatus and instruments; simulator in the form of goggle for virtual reality; image apparatus in the form of goggle for virtual reality. ‘”

Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente integrat in ecran pentru unele modele, plus un altul integrat intr-un buton lateral, in versiunea cea mai ieftina, telefonul fiind gandit cu un nou design. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania coreeana in cadrul Mobile World Congress 2019, care va avea loc in februarie in Barcelona, asa ca atunci ii vom afla toate noutatile, dar si pretul stabilit pentru vanzare.