Apple: 8 NOI Produse Asteptate in Toamna, iata NOUTATILE

Apple va lansa 8 noi produse in toamna acestui an, iar in acest articol veti vedea toate noutatile pe care acestea urmeaza sa le aduca pentru clienti.

Apple 8 NOI Produse Toamna NOUTATILE 350723

Apple se pregateste de o toamna foarte plina, cu multe actualizari de produse pentru clientii din lumea intreasa, americanii avand planuri foarte mari pentru multe serii. Mai exact, cei de la Apple intentioneaza sa actualizeze anul acesta toate categoriile majore de produse pe care le vand in intreaga lume, iar unele dintre anunturi vor fi facute in septembrie.

iPhone, iPad, Mac mini, MacBook Pro, iMac, si Apple Watch sunt tipurile de produse pe care compania Apple intentioneaza sa le actualizeze in aceasta toamna, asteptarile fiind foarte mari. Auzim de cateva luni despre multe actualizari pe care compania Apple vrea sa le faca pentru produsele sale, si iata ca acum ele vor fi intr-un final oferite de catre cei din Cupertino.

Apple: 8 NOI Produse Asteptate in Toamna, iata NOUTATILE

Apple va face urmatoarele actualizari pentru produse :

  1. iPhone: trei modele noi, dintre care unul care are ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, si alte doua care au ecrane OLED cu diagonale de 5.8 inch si 6.5 inch’
  2. iPad: un nou model care are ecran cu diagonala de 11 inch, plus un alt model cu ecran de 12.9 inch, ambele urmand a avea Face ID, deci butonul Home va fi eliminat;
  3. Mac Mini: actualizare pentru procesor si RAM;
  4. MacBook Pro: actualizare pentru procesor si RAM;
  5. MacBook: actualizare pentru procesor si RAM;
  6. MacBook: un nou model mai ieftin cu ecran de 12 inch care ar putea inlocui seria MacBook Air;
  7. iMac: un nou ecran si actualizari pentru procesor si memoria RAM;
  8. Apple Watch: doua noi modele care vor fi lansate cu ecrane de 1.57 inch (39.9mm) si 1.78 inch (45.2mm), ele urmand a oferi un sistem avansat de masurare a tensiunii arteriale.

Apple va anunta toate aceste produse in toamna, iar lansarea lor va avea loc pana la sfarsitul anului, mai ales ca in majoritatea cazurilor vorbim despre actualizari minore pregatite de catre americani.