Google Assistant: Iata ce Schimbare IMPORTANTA a fost Anuntata

Google Assistant are o schimbare foarte importanta anuntata de Google, compania americana oferindu-le clientilor o imbunatatire majora pentru folosire.

Google Assistant Schimbare IMPORTANTA Anuntata 350686

Google Assistant are parte de o schimbare foarte importanta facuta de catre compania Google pentru aplicatia prin care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi asistentul personal pentru cam orice doresc. Schimbarea este facuta, deci, in aplicatia Google, iar incepand de astazi toti cei care folosesc Google Assistant vor vedea cate o culoare diferita pentru fiecare dintre vocile pe care le pot folosi in interactiunea cu asistentul personal de acum incolo.

Google Assistant are aceste culori alese in mod aleator de catre compania Google pentru fiecare culoare, astfel incat utilizatorii sa nu faca asocieri proaste intre culoare si vocea respectiva, asa cum se intampla in general cand oamenii se plictisesc. Puteti vedea in imaginea animata de mai jos cum arata schimbarea pe care Google Assistant o ofera pentru utilizatori in aplicatia Google, ideea fiind de a oferi cate ceva diferit de fiecare data alegem o anumita voce, sau alta.

Google Assistant: Iata ce Schimbare IMPORTANTA a fost Anuntata

Google Assistant Schimbare IMPORTANTA Anuntata 350686 1

Google Assistant va permite alegerea foarte simpla a vocii pe care dorim sa o folosim, iar culoarea utilizata pentru interfata in aplicatie este un mod interesant de a oferi personalizare si o oarecare “identitate” pentru asistentul personal. Google Assistant ofera si posibilitatea de a alterna intre o voce feminina, si una barbateasca, pentru folosire in aplicatia Google pentru utilizarea asistentului personal, ceva ce Apple si Amazon ofera de ceva vreme pentru clienti.

Google Assistant este in momentul de fata unul dintre cei mai buni asistenti personali de pe planeta, compania Google reusind sa depaseasca Siri si Alexa din multe puncte de vedere, cu asistentul sau personal. Google Assistant este, din pacate, oferit deocamdata doar in SUA de catre compania Google, insa il puteti folosi daca instalati aplicatia Google de acolo, sau cea dedicata pentru asistent, insa nu se stie cand va suporta limba romana pentru noi.