Google Assistant INTRECUT de Siri unde CONTEAZA mai Mult

Google Assistant a fost intrecut de catre Siri acolo unde conteaza cel mai mult, compania Google nereusind deocamdata sa depaseasca Apple, iata de ce.

Google Assistant INTRECUT Siri Motivul 349764

Google Assistant este unul dintre cei mai buni asistenti personali din lume in momentul de fata, daca nu chiar cel mai bun, insa cand vine vorba despre rata de utilizare, iata ca Siri reuseste sa depaseasca software-ul Google. Conform unor date de monitorizare inregistrate pentru SUA, Siri are un nivel cu aproximativ 70% mai mare decat Google Assistant acolo, diferenta dintre cele doua sisteme fiind mare, iar la nivel global probabil se intampla acelasi lucru.

Google Assistant si Siri sunt oferiti in mod standard in unele telefoane mobile, in timp ce in cazul altor modele Android este necesara instalarea asistentului personal din Google Play pentru a fi utilizat. E greu de spus in cifre cam cati oameni folosesc efectiv Google Assistant si Siri, insa cu siguranta vorbim despre zeci de milioane de persoane, iar asta pentru ca in SUA sunt active foarte multe smartphone-uri in momentul de fata, pe teritoriul tarii.

Google Assistant INTRECUT de Siri unde CONTEAZA mai Mult

Google Assistant INTRECUT Siri Motivul 349764 1

Google Assistant a intrecut Siri in nenumarate teste pana in prezent, insa compania Google nu il ofera intr-o aplicatie standard pentru iPhone, ci doar in cea Google, asa ca lumea inca nu-l poate folosi asa cum trebuie. Desigur ca Siri e integrat nativ pe iPhone, iar Google Assistant nu este, insa aceeasi este situatia si cu unele telefoane Android, asa ca e destul de clar de ce rata de utilizare a asistentului inca nu o depaseste pe cea a Siri, deocamdata.

Google Assistant este totusi de peste 2 ori mai folosit decat Amazon Alexa, de peste 4 ori decat Samsung Bixby, si de apropae 7 ori decat Cortana, Siri avand aproape jumatate din toata cota de utilizare a asistentulor personali din SUA. Avand in vedere acest avantaj major, este destul de usor de inteles de ce Apple pune atat de mult accent pe functionalitate in tara, insa Google Assistant vine repede din urma, si va intrece asistentul celor de la Apple.