iPhone: Modelul SPECIAL Creat pentru a Contra Samsung si Huawei

Apple va lansa un model special al iPhone pentru a contra modelele similare produse de catre Samsung si Huawei, ele urmand a ajunge in curand pe piata.

iPhone Model Creat Contra Samsung Huawei 350701

iPhone este cel mai popular model de telefon de pe planeta, iar compania Apple creeaza un model special pe care vrea sa il foloseasca pentru a contra Samsung si Huawei, insa cel mai probabil nu chiar imediat. Stim deja ca la finalul anului, sau inceputul anului 2019 companiile Samsung si Huawei intentioneaza sa lanseze telefoane pliabile pentru clienti, iar cei de la Apple gandesc un model similar, un nou brevet de inventie dezvaluindu-le planurile.

iPhone este vandut in momentul de fata doar in modele cu ecrane solide, dar cei de la Apple vor sa lanseze un telefon care are un eran flexibil, acesta permitand plierea dispozitivului in functie de nevoile utilizatorilor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum urmeaza sa arate acest model al iPhone, el putand avea portiuni fixe de ecran, si o regiune pliabila in mijloc pentru a oferi aceasta schimbare, compania Apple gandindu-se la destul de multe posibilitati.

Apple dezvolta un iPhone pliabil cu ecran flexibil

iPhone Model Creat Contra Samsung Huawei 350701 1

iPhone se descurca acum foarte bine in a contra telefoanele lansate de catre Huawei si Samsung pe pietele globale, asa ca un model flexibil nu este chiar atat de necesar in momentul de fata, adr cei de la Apple vor oricum sa ofere ceva uimitor. In aceasta idee, este de asteptat ca Apple sa nu intarzie chiar atat de mult cu lansarea unui iPhone pliabil, dar e putin probabil ca el sa apara inainte de 2020 – 2021, dar totul depinde de succesul telefoanelor lansate intre timp.

“An electronic device may have a hinge that allows the device to be flexed about a bend axis. A display may span the bend axis. To facilitate bending about the bend axis, the display may have layers such as a display cover layer with grooves or other recesses. The recesses form a flexible portion in the display layer. The display layer may be formed from glass or other materials that are transparent.”

Daca Samsung si Huawei vor avea telefoane pliabile care vor avea succes, atunci Apple va fi cu atat mai interesata sa profite de trend si sa puna in vanzare un model al iPhone care sa ofere o asemenea functionalitate. Daca Samsung si Huawei nu vor avea succes cu modelele lor, atunci interesul celor de la Apple de a lansa un iPhone competitor va fi cu atat mai mare, asa ca ramane de vazut ce vor face intai asiaticii cu propriile modele.