iPhone 9: Schimbarea URIASA Pregatita de Apple

iPhone 9 va avea parte de o schimbare uriasa pregatita de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, o premiera pentru lumea telefoanelor.

iPhone 9 Schimbarea URIASA Apple 350597

iPhone 9 va avea parte de o schimbare uriasa pregatita de catre compania Apple in acest an, noul model de smartphone urmand a trece printr-o modificare substantiala de design, iar toti utilizatorii vor beneficia de asta. Mai exact, iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch integrat de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute astazi, acesta urmeaza sa aiba margini mai subtiri decat la iPhone 8, ceva ce parea imposibil acum cateva luni.

iPhone 9 urmeaza sa foloseasca un nou sistem de iluminare pentru ecranul de 6.1 inch, compania Nichita urmand a furniza componentele acestea importante, ele avand un rol mare in subtierea marginilor ecranului. iPhone 9 urmeaza sa aiba marginea ecranului redusa cu 2mm de catre aceasta schimbare pentru sistemul de iluminare ce urmeaza sa fie folosit de catre compania Apple, diferenta parand mica, dar in realitate va fi una mare pentru design.

iPhone 9: Schimbarea URIASA Pregatita de Apple

iPhone 9 Schimbarea URIASA Apple 350597 1

iPhone 9 ar putea avea marginile ecranului mai groase decat cele existente in cazul iPhone X, din cauza tehnologiilor diferite folosite, insa chiar si asa, schimbarea va aduce o diferente in bine fata de iPhone 8. iPhone 9 ar urma practic sa beneficieze de o schimbare faorte importanta in design anul acesta, compania Apple gandindu-se sa imbunatateasca aspectul telefoanelor sale, asa cum a facut cu iPhone X, insa asta ar putea ingreuna productia, si amana lansarea.

“While LTPS-LCD smartphone screens with backlights using 0.4t LED chips have bottom bezels of 4.0-4.5mm, use of 0.3t LED chips can reduce them to 2.0-2.5mm, enhancing LCD screens’ competitiveness against OLED all (bezel-free) screens panels, the sources explained.”

iPhone 9 este comparat in imaginea de mai sus cu iPhone X in ceea ce priveste grosimea marginilor ecranului pentru a ne putea face o idee in legatura cu diferentele pe care le vom vedea cand nou model va fi lansat. Compania Apple va pastra decupajul din ecranului iPhone X si in iPhone 9, va oferi Face ID, insa urmeaza sa elimine sistemul 3D Touch, asa ca trebuie sa ne asteptam sa ne folosim telefoanele fara aceasta functionalitate integrata de catre compania Apple in trecut.