Huawei MATE 20 a fost CONFIRMAT OFICIAL de Chinezi

Huawei MATE 20 a fost confirmat in mod oficial de catre compania Huawei pentru clientii care sunt interesati si asteapta aparitia acestei serii pe piata.

Huawei MATE 20 CONFIRMAT OFICIAL Chinezi 350608

Huawei MATE 20 a fost confirmat in mod oficial de catre compania Huawei pentru lansate in cursul acestui an, chinezii oferind in premiera informatii cu privire la telefonul care va ajunge pep iata peste destul de mult timp. Huawei MATE 20 este incepand de luna aceasta o marca inregistrata pentru compania Huawei in cadrul Uniunii Europene, chinezii miscandu-se destul de repede sa protejeze aceasta denumire pentru viitoarele lor telefoane mobile.

Huawei MATE 20 nu este singura marca protejata de catre compania chinezeasca, ea alegand sa protejeze cu brevete de marca si restul denumirilor pana la MATE 90, deci este destul de clar ce denumiri va folosi pentru aceasta serie de telefoane. Huawei MATE 20 confirma faptul ca pana in 2025 compania Huawei nu prea intentioneaza sa renunte la denumirea MATE pentru aceasta categorie de telefoane din oferta sa, insa planurile se pot schimba oricand.

Huawei MATE 20 a fost CONFIRMAT OFICIAL de Chinezi

Huawei MATE 20 CONFIRMAT OFICIAL Chinezi 350608 1

Huawei MATE 20 nu este singura marca brevetata in avans de catre Huawei pentru a fi protejata, iar asta deoarece Huawei P30 si Huawei P40 au fost deasemenea inregistrate de catre chinezi la inceputul acestui an. Huawei a ales sa protejeze aceste denumiri cu un an inainte ca urmatoarele modele de telefoane din serie sa fie lansate, insa in cazul Huawei MATE 20 vorbim despre doar cam jumatate de an care ne desparte de lansarea noilor modele de telefoane din serie.

Huawei MATE 20 este anuntata ca o serie spectaculoasa de telefoane mobile create de catre chinezi, modelul Pro putand fi vandut cu un ecran care are diagonala de 6.9 inch, cea mai mare folosita intr-un telefon mobil. Huawei MATE 20 va veni si cu un nou procesor din seria Kirin, o camera tripla, si cine stie ce alte noutati pe care coreenilor le-ar putea oferi, inclusiv 8 GB de memorie RAM, si eventual o baterie de capacitate mult mai mare decat pana acum.

1 COMENTARIU