Starul Game of Thrones Contractat de catre Apple

Apple a contractat un star din celebrul serial Game of Thrones pentru a juca rolul principal intr-un serial propriu care are denumirea See.

jason momoa Game of Thrones Contractat Apple 350709

Jason Momoa, unul dintre starurile Game of Thrones si League of Justice, a fost contractat de catre compania Apple pentru a face parte dintr-un serial care poarta denumirea See. Dupa cum era de asteptat, Jason Momoa urmeaza sa aiba rolul principal in serial, acesta avand actiunea centrata intr-o lume virtuala, asa ca vorbim cel mai probabil despre o productoe foarte interesanta.

Jason Momoa si-a facut un renume intr-un singur sezon din Game of Thrones, in care a participat, iar asta l-a ajutat sa ajunga in filme precum Justice League, sau serialul Frontier, al Netflix. Avand in vedere nivelul la care a ajuns Momoa in momentul de fata era normal ca o companie ca Apple sa profite de popularitatea sa pentru a-l contracta pentru un serial.

Jason Momoa va fi personajul principal din serialul See produs de catre Apple

See are scenariul scris de catre Steve Knight, acesta urmand a si produce serialul, iar Jason Momoa va juca in rolul unui personaj care are denumirea Baba Voss, destul de comica pentru noi. Jason Momoa a devenit cunoscut multumita Game of Thrones, insa si-a crescut imaginea cu rolurile pe care le-a jucat dupa aceea, deci o reprezentatie de exceptie este asteptata.

See este doar unul dintre serialele pe care compania Apple le produce in momentul de fata pentru clientii Apple Music din lumea intreaga, multe altele fiind finantate. Cei de la Apple vor sa produca o gama variata de filme si seriale pentru aceasta platforma, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce va fi lansat, in final, de catre compania americana.