iPad Pro si Apple Watch 2018: Comparatie cu Modelele Actuale

Noile modele ale iPad Pro si Apple Watch pentru 2018 apar intr-o prima comparatie cu modelele actuale pentru a ni se arata diferentele dintre ele.

iPad Pro Apple Watch 2018 Comparatie Modelele 350760

Noi modele ale Apple Watch si iPad Pro vor fi lansate in 2018 de catre compania Apple, iar spre deosebire de modelele actuale, ele vor veni cu ecrane care ocupa mai mult din panoul frontal. Ieri am aflat ca actuala tableta iPad cu ecran de 10.5 inch urmeaza sa aiba un ecran de 11 inch in noua versiune, multumita reducerii dimensiunii marginilor ecranului.

In cazul Apple Watch 2018 vorbim deasemenea despre o reducere substantiala a dimensiunii marginii ecranului, iar asta va aduce spatiu mai mare pentru a afisa informatii. Actualul Apple Watch cu ecran de 38mm va avea de fapt un ecran de 39.2mm incepand de anul acesta, in timp ce modelul cu ecran de 42mm urmeaza sa aiba un ecran de 45.2mm.

iPad Pro Apple Watch 2018 Comparatie Modelele 350760 1

iPad Pro si Apple Watch 2018: Comparatie cu Modelele Actuale

Puteti vedea in imaginea de mai sus cam care va fi diferenta intre modelele Apple Watch actuale si cele care vor fi lansate in 2018, design-ul fiind serios imbunatatit de schimbare. Desigur ca asta va contribui la oferirea unei experiente mult mai bune pentru folosirea Apple Watch de catre clienti, insa ar putea fi nevoie de modificari pentru aplicatiile watchOS.

iPad Pro Apple Watch 2018 Comparatie Modelele 350760 2

Noile modele ale iPad Pro si Apple Watch vor fi prezentate de catre compania Apple in cadrul conferintei in care vor fi lansate si noile modele ale iPhone, vanzarile urmand a incepe dupa aceea. Teoretic n-ar trebui sa vedem preturi mai mari pentru aceste modele in comparatie cu cele vechi, dar avand in vedere cat de insemnate sunt schimbarile, orice e posibil.