Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea NEOBISNUITA

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba parte de o schimbare neobisnuita oferita de catre Samsung pentru clientii din lumea intreaga, iata ce va oferi.

Samsung GALAXY Note 9 Schimbarea NEOBISNUITA 350765

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat peste aproape o luna de catre compania Samsung, coreenii intentionand sa aduca telefonul pe piata cat se poate de repede in vara acestui an. Samsung GALAXY Note 9 este anuntat cu zero schimbari de design de catre cei care au avut ocazia de a vedea noul model de smartphone, insa sunt anuntate multe alte schimbari pentru componentele interne, iar astazi vorbim despre una neobisnuita pregatita de coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa ofere un sistem mai rapid de incarcare wireless pentru utilizatori, insa Samsung nu are in plan sa imbunatateasca si sistemul de incarcare standard pe care il ofera. Practic, in ciuda cresterii bateriei Samsung GALAXY Note 9 de la 3300 mAh in modelul actual, la 4000 mAh in cel nou, Samsung nu va oferi incarcare rapida, mai rapida, prin cablu, ci doar prin wireless, urmand a lansa si un alt nou incarcator pentru asta.

Samsung GALAXY Note 9 – incarcare wireless mai rapida din 2018

Samsung GALAXY Note 9 Schimbarea NEOBISNUITA 350765 1

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba un incarcator wireless care ofera 12V in loc de 9V, in modelul actual, iar aceasta schimbare ar trebui sa reduca intr-o buna masura durata de timp necesara pentru incarcare. Desigur ca pentru a incarca intreaga baterie de 4000 mAh pe care o va avea va fi nevoie de o perioada destul de lunga de timp, asa ca toti utilizatorii vor trebui sa fie foarte rabdatori, dar macar vor avea o autonomie foarte buna oferita de catre telefon.

Samsung GALAXY Note 9 are si in imaginea de mai sus prezentate schimbarile de design pe care urmeaza sa le ofere pentru clienti, adica o usoara reducere a marginilor ecranului, in partea frontala, dar nimic altceva substantial. Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat pe data de 9 august de catre coreeni in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, insa lansarea telefonului va avea loc in data de 24 august pe pietele din intreaga lume.

3 COMENTARII