iPhone 9 si iPhone X Plus: Machetele Comparate cu iPhone X (VIDEO)

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt prezentate astazi sub forma unor machete care sunt comparate cu iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ni se arata diferentele.

iPhone 9 iPhone X Plus Machetele Comparate iPhone X 350827

iPhone 9 si iPhone X Plus au noi machete, realizate in baza unor schite ale noilor modele de telefoane, comparate cu iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ni se arata ce diferenta urmeaza sa ofere compania Apple. Dupa cum veti vedea si din scurtul clip video de mai jos, iPhone 9 urmeaza sa fie usor mai mare decat iPhone X, in timp ce iPhone X Plus va fi mai mare decat ambele, insa aparent ceva mai mic decat iPhone 7 Plus, desi asta pare imposibil.

iPhone 9 va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, in timp ce iPhone X Plus va avea unul cu diagonala de 6.5 inch, ambele fiind mai mari decat iPhone X, sau iPhone 8 Plus, acesta din urma fiind cel mai mic din serie, desi are dimensiunile cel mai mari. Apple va folosi un ecran LCD in iPhone 9, si un ecran OLED in iPhone X Plus, insa este surprinzatoare diagonala aleasa pentru primul, acest model urmand a fi pus in vanzare ca o versiune ieftina pentru clienti.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Machetele Comparate cu iPhone X

iPhone 9 si iPhone X Plus vor imparti multe dintre aceleasi componente interne, de la procesor si pana la memorie RAM, insa desigur ca vor avea preturi cu mult diferite cand vor fi lansate de catre Apple. iPhone 9 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Apple in toamna acestui an, dar cel mai probabil mai tarziu decat iPhone X Plus, iar asta din cauza faptului ca ecranul LCD este mult mai greu de produs decat cele OLED pentru al doilea.

iPhone X 2018 va fi cel de-al treilea model de telefon pe care compania Apple il va lansa in toamna acestui an, el urmand a avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar design-ul ar trebui sa fie identic cu cel al iPhone X. Apple va anunta toate cele trei modele ale iPhone in cadrul unei conferinte care ar trebui sa fie organizata undeva la inceputul lunii septembrie, asa ca atunci vom afla toate detaliile privind aceste modele.