iPhone X Plus si iPhone 9: NOI Culori, Pret mai MIC decat Credeai

iPhone X Plus si iPhone 9 urmeaza sa fie puse in vanzare de catre compania Apple in noi culori, dar si la preturi mai mici decat se asteptau multi dintre fani.

iPhone X Plus iPhone 9 Culori Pret MIC Credeai 350180

iPhone X Plus va fi anuntat in aceasta toamna de catre compania Apple, americanii intentionand sa vanda noul sau produs la acelasi pret precum iPhone X, adica la valoarea de aroape 1200 de euro in Europa. iPhone X Plus va arata exact ca iPhone X, dar va avea un ecran de 6.5 inch, plus suport pentru cartele dual-SIM, insa chiar si asa, pretul sa nu va fi mai mare decat cel perceput in toamna anului trecut pentru iPhone X, iar asta e o veste buna.

iPhone X Plus urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Apple intr-o culoare noua, cea aurie, una pe care am vazut-o in diverse prototipuri ale iPhone X anul trecut, dar care nu a mai fost oferita in final. iPhone 9, care va avea ecran de 6.1 inch, va fi vandut la preturi care incep de pe la ca, 700 – 750 de euro, insa v afi disponibil intr-o gama mai variata de culori, mai exact: gri, alb, albastru, rosu, si porocaliu, cam cum am vazut la iPhone 5C.

iPhone X Plus si iPhone 9: NOI Culori, Pret mai MIC decat Credeai

iPhone 9 ar putea, practic, sa fie disponibil in nu mai putin de 5 culori anul acesta, o schimbare foarte interesanta pentru serie, mai ales ca iPhone X nu este vandut in decat doua culori pe pietele globale. iPhone 9 va fi si foarte cautat la pretul mentionat anterior, iar diversitatea de culori nu va face altceva decat sa atraga mai multi clienti, insa ar putea fi lansat ceva mai tarziu decat iPhone X 2018 si iPhone X Plus din cauza unor probleme cu fabricarea ecranelor LCD.

” … the 6.5-inch OLED iPhone model should be priced around $1000 like the current iPhone X, and will feature dual SIM capabilities. The 6.1-inch LCD iPhone X style device should retail for around $700. The 6.5-inch phone will be offered in black, white and (new!) gold. The entry-level 6.1-inch LCD iPhone will apparently debut in ‘grey, white, blue, red and orange’.”

Apple se asteapta ca iPhone 9 sa genereze de unul singur vanzari la fel de mari cat iPhone X 2018 si iPhone X Plus la un loc, ceva usor de asteptat, avand in vedere ca va fi si mult mai ieftin decat ambele. Interesant este totusi si faptul ca iPhone X 2018 urmeaza sa aiba un pret de vanzare apropiat de valoarea de 950 – 1000 de euro, adica ar putea fi mai ieftin decat iPhone X, ceva ce va fi cu siguranta foarte apreciat de catre multi clienti Apple.

14 COMENTARII

  1. eu tot nu inteleg. Ce modele se vor lansa anu acesta ? Unii spun iphone 9 si iphone x plus , aici vad un misterios iphone x 2018 si alta data am vazut un iphone 11. ?? ??

  2. “the 6.5-inch OLED iPhone model should be priced around $1000 like the current iPhone X”

    iar am avut dreptate…din noiembrie am tot spus asta, cine vrea sa stie cat va costa varianta 6.5″ sa se uite la cat costa iphoneX

  3. Trei vor fi, dar confuzia e de la denumiri, pentru ca Apple a facut totul foarte tampit din 2017, incat nimeni nu mai stie cum sa denumeasca telefoanele.

  4. aceiasi politica idioata ca la X anul trecut. Nu s-au invatat minte? Cine naiba le da in Europa 1200 EUR+ pe telefon? Cunosc cateva persoane de la care mi-am luat telefon nou de fiecare data si se plang ca stau si acum cu X-urile aiurea ca nici naiba nu le da nici 4000 de lei pe ele, oricat de sigilate ar fii.

  5. Eu am un amic care a cumparat trei iPhone X de 256 gb in ziua cand a aparut la Emag cu 6500 lei. Pentru el, nevasta si copil. Dar e doctor cardiolog. Deci are balta peste….

  6. Cine da 1200€+ pe telefon? iPhone X a fost cel mai vandut telefon din Europa in primul trimestru al 2018. Pe langa asta, Apple nu incaseaza 1200€ pe un X, acestia sunt bani cu TVA inclus, de aceea in Japonia unde TVA-ul e 8% un X costa 865€ (113.000 YEN) si in Europa unde e in jur de 21% TVA-ul, ajunge acelasi X la 1200€.

  7. Eu am un amic care a cumparat trei iPhone X de 256 gb in ziua cand a aparut la Emag cu 6500 lei. Pentru el, nevasta si copil. Dar e doctor cardiolog. Deci are balta peste….

  8. Era si normal sa fie asa. Dupa vanzarile slabe ale lui iphone x, acum ofera un pic mai mult la aceiasi bani. Iphone x a atins pragul de sus al pretului acceptat de fanii apple si asta s-a vazut clar: foarte multi au ramas cu iphone 7 sau s-au multumit doar cu iphone 8.