iPhone X Plus si iPhone 9: NOI Culori, Pret mai MIC decat Credeai

iPhone X Plus si iPhone 9 urmeaza sa fie puse in vanzare de catre compania Apple in noi culori, dar si la preturi mai mici decat se asteptau multi dintre fani.

iPhone X Plus iPhone 9 Culori Pret MIC Credeai 350180

iPhone X Plus va fi anuntat in aceasta toamna de catre compania Apple, americanii intentionand sa vanda noul sau produs la acelasi pret precum iPhone X, adica la valoarea de aroape 1200 de euro in Europa. iPhone X Plus va arata exact ca iPhone X, dar va avea un ecran de 6.5 inch, plus suport pentru cartele dual-SIM, insa chiar si asa, pretul sa nu va fi mai mare decat cel perceput in toamna anului trecut pentru iPhone X, iar asta e o veste buna.

iPhone X Plus urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Apple intr-o culoare noua, cea aurie, una pe care am vazut-o in diverse prototipuri ale iPhone X anul trecut, dar care nu a mai fost oferita in final. iPhone 9, care va avea ecran de 6.1 inch, va fi vandut la preturi care incep de pe la ca, 700 – 750 de euro, insa v afi disponibil intr-o gama mai variata de culori, mai exact: gri, alb, albastru, rosu, si porocaliu, cam cum am vazut la iPhone 5C.

iPhone X Plus si iPhone 9: NOI Culori, Pret mai MIC decat Credeai

iPhone 9 ar putea, practic, sa fie disponibil in nu mai putin de 5 culori anul acesta, o schimbare foarte interesanta pentru serie, mai ales ca iPhone X nu este vandut in decat doua culori pe pietele globale. iPhone 9 va fi si foarte cautat la pretul mentionat anterior, iar diversitatea de culori nu va face altceva decat sa atraga mai multi clienti, insa ar putea fi lansat ceva mai tarziu decat iPhone X 2018 si iPhone X Plus din cauza unor probleme cu fabricarea ecranelor LCD.

” … the 6.5-inch OLED iPhone model should be priced around $1000 like the current iPhone X, and will feature dual SIM capabilities. The 6.1-inch LCD iPhone X style device should retail for around $700. The 6.5-inch phone will be offered in black, white and (new!) gold. The entry-level 6.1-inch LCD iPhone will apparently debut in ‘grey, white, blue, red and orange’.”

Apple se asteapta ca iPhone 9 sa genereze de unul singur vanzari la fel de mari cat iPhone X 2018 si iPhone X Plus la un loc, ceva usor de asteptat, avand in vedere ca va fi si mult mai ieftin decat ambele. Interesant este totusi si faptul ca iPhone X 2018 urmeaza sa aiba un pret de vanzare apropiat de valoarea de 950 – 1000 de euro, adica ar putea fi mai ieftin decat iPhone X, ceva ce va fi cu siguranta foarte apreciat de catre multi clienti Apple.