Cel mai SCUMP MacBook Pro Costa cat o Dacia NOUA

SCUMP MacBook Pro Costa Dacia NOUA 350818

Apple a lansat astazi noi modele ale MacBook Pro pentru clientii din lumea intreaga, iar pentru ele a adus o gama variata de noutati, care desigur ca aduc si cresteri de pret pentru clienti. Incepand de astazi, cei care vor sa cumpere un MacBook Pro nou pot alege configuratii cu pana la 32 GB RAM DDR 4 si SSD-uri care ofera pana la 4 TB spatiu de stocare.

Apple nu a crescut preturile noilor MacBook Pro in comparatie cu modelele lansate anul trecut, insa oferind optiuni noi pentru configurare, laptop-urile sale au devenit mai scumpe. In aceasta idee, cel mai scump model al MacBook Pro costa acum 6898 dolari, o crestere de 2600 de dolari fata de configuratia cea mai scumpa oferita pana azi de Apple.

Cel mai SCUMP MacBook Pro Costa cat o Dacia NOUA

Desigur ca pentru a cumpara un MacBook Pro cu configuratia cea mai scumpa, in locul unei Dacii noi, va trebui sa alegeti cele mai scumpe dintre componentele oferite de catre Apple. Vor exista cu siguranta profesionisti care fac bani cu MacBook Pro-urile si vor avea bani de configuratii atat de scumpe, altfel Apple nu ar fi pus la vanzare modele de acest gen.

Noile modele ale MacBook pro sunt totusi mai ieftine decat iMac Pro lansat anul trecut de catre compania Apple, preturile pentru acele modele trecand si de 10.000 de dolari la configuratia maxima. Compania Apple este oricum recunoscuta pentru preturile mari pe care le cere pentru produsele sale, asa ca nu ar trebui sa fie cineva surprins de ceea ce vedem acum.