Apple a LANSAT NOI Modele ale MacBook Pro

Apple a luat toata lumea prin surprindere asazi si a lansat noi modele ale MacBook Pro pentru clientii din lumea intreaga, ele fiind asteptate de multa lume.

23

Apple LANSAT Modele MacBook Pro 350807

Apple a lansat astazi noi modele ale MacBook Pro, compania americana ajungand intr-un final la concluzia ca trebuie sa actualizeze seria de laptop-uri vandute la nivel global. Atat modelele MacBook Pro cu ecran de 13 inch, cat si cele cu ecran de 15 inch au fost actualizate astazi de catre compania Apple, deci utilizatorii vor avea ce sa alega pentru achizitie.

Noile modele ale MacBook Pro vin acum cu procesoare Intel de generatia a 8-a care au pana la 6 nuclee, tastaturi mult mai silentioase, si optiunea de a adauga de pana la 32 GB de memorie RAM DDR4 pentru utilizare. Apple a implementat deasemenea, in premiera, pentru seria MacBook Pro, tehnologia True Tone, folosita in iPhone si iPad, ea modificand culorile ecranului in functie de ora din zi pentru a ne proteja ochii.

Apple a LANSAT NOI Modele ale MacBook Pro

In noile modele ale MacBook Pro compania Apple ofera procesoare i7 si i9 cu 6 nuclee pentru modelele de 15 inch, si procesoare i5 si i7 cu 4 nuclee pentru modelele cu ecran de 13 inch. Optiunea de a avea pana la 32 GB RAM DDR 4 este oferita doar pentru modelele de 15 inch, care pot avea pana la 4 TB de stocare SSD, plus placi video dedicate cu pana la 4 GB de memorie RAM.

Practic, Apple ofera upgrade-ul cel mai mare pentru modelele de 15 inch ale MacBook Pro, care au si Touch Bar, acestea putand fi configurate pentru a oferi performante de top, la preturi pe masura. Apple a stabilit preturi de vanzare care incep de la 1800 de dolari pentru modelele de 13 inch si 2300 de dolari pentru modelele de 15 inch, deci sunt suficient de scumpe, insa le puteti cumpara de saptamana acesta.