Huawei MATE 20 Pro: PREMIERA pentru Lumea Smartphone

HUAWEI MATE 20 PRO va aduce o premiera majora pentru lumea smartphone, cei de la Huawei gandindu-se sa uimeasca planeta cu un telefon cu adevarat surprinzator.

Huawei MATE 20 Pro PREMIERA Smartphone 350815

Huawei MATE 20 Pro este denumirea viitorului telefon premium de top pe care compania Huawei ar vrea sa il lanseze pe pietele globale in cursul toamnei acestui an, iar pentru ea este pregatita o schimbare foarte importanta. Stim de cateva luni bune ca Huawei intentioneaza sa lanseze un smartphone cu ecran flexibil, iar acum aflam ca Huawei MATE 20 Pro ar urma sa fie acest telefon, el urmand a avea ceva ce pana si Samsung vrea in telefoanele sale.

Huawei MATE 20 Pro ar trebui sa fie lansat de catre compania Huawei cu un ecran OLED flexibil, in cursul toamnei, cel mai probabil prin noiembrie, aceasta perioada fiind zvonita pentru lansarea unui asemenea telefon. Huawei MATE 20 Pro ar urma sa aiba un ecran OLED flexibil cu diagonala de 6.9 inch, o dimensiune uriasa aleasa pentru a contra iPhone X Plus, care urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.5 inch, la fel si Samsung Galaxy S10 Plus anul viitor.

Huawei MATE 20 Pro: PREMIERA pentru Lumea Smartphone

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa cumpere ecrane de la mai multi producatori pentru a avea diversitate cat mai mare, dar si un flux constant de componente in baza carora sa isi poata fabrica telefoanele. Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa fie lansat cu un nou chi Kirin de catre compania Huawei, o camera imbunatatita si mai multa memorie RAM putand fi oferite pentru a face telefonul mai competitiv cu modelele lansate de catre ceilalti producatori din China.

“BOE supplies flexible organic light emitting diodes (OLEDs) to Huawei. BOE OLED was adopted for Huawei flagship smartphone to be launched in 2H. The target is ‘Mate 20 Pro’. Mate series is a product line that Huawei stands for premium. The panel began mass production from this month.”

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aduca pe piata o adevarata premiera, iar asta deoarece pana acum n-am vazut un telefon cu ecran flexibil care sa fie efectiv pus in vanzare comerciala la nivelul premium. Ca sa fiu complet sincer, Huawei MATE 20 Pro se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, iar daca Huawei va reusi sa il aduca pe piata cu noutatile majore pe care le auzim acum, atunci am putea vorbi despre un smartphone foarte important.