Google Chrome: Noua Functie IMPORTANTA, total NEASTEPTATA

Google Chrome are parte de o noua functie importanta, dar complet neasteptata, foarte multi utilizatori asteptand de foarte multa vreme implementarea ei.

Google Chrome Noua Functie IMPORTANTA NEASTEPTATA 351041

Google Chrome este in momentul de fata in centrul atentiei din cauza unei varietati de schimbari pregatite de catre compania Google pentru browserul sau, insa una dintre modificarile foarte utile pe care americanii o pregatesc a cam trecut neobservata. Nu, nu vorbim despre acel nou design, sau despre cresterea consumului de memorie RAM, ci despre o functie noua pentru Google Chrome care “leaga” browserul mai bine de Windows 10.

Google Chrome le ofera utilizatorilor Windows 10 suport pentru functia Timeline implementata de catre cei de la Microsoft in sistemul de operare pentru calculatoare, insa compatibilitatea nu vine de la cei din Redmond, ci de la un dezvoltator tert de aplicatii. Google Chrome are parte de o extensie noua, pe care o vedeti demonstrata mai jos, ea permitand continuarea in acest browser a unui task inceput in Microsoft Edge, pe un alt calculator, sau dispozitiv mobil.

Google Chrome: Noua Functie IMPORTANTA, total NEASTEPTATA

Google Chrome are deocamdata suport doar pentru trimiterea de tab-uri de pe un dispozitiv pe altul, ceva ce Microsoft ofera deasemenea, dar prin aplicatiile proprii, si doar pentru Microsoft Edge, deci nu si pentru alte browsere, asa cum e si normal, de altfel. Windows 10 este singura versiune a sistemului de operare al celor de la Redmond care ofera functia Timeline, deci trebuie sa folositi Google Chrome in acest sistem de operare pentru a va putea bucura de functionalitate.

Google Chrome nu are deocamdata disponibila in mod public aceasta functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind momentan inca in stadiu de dezvoltare, dar o versiune beta este pregatita de catre dezvoltator si va fi oferita foarte curand. Windows 10 a implementat Timeline ca un raspuns la ceea ce ofera Apple prin iCloud, iar suportul pentru Google Chrome este ceva ce nimeni nu si-a inchipuit ca ar putea fi oferit chiar atat de devreme, mai ales ca nu vine de la Google.