MacBook Pro 2018 are cele mai RAPIDE SSD-uri pentru Laptop

MacBook Pro 2018 vine cu cele mai rapide SSD-uri implementate vreodata intr-un laptop, performantele oferite fiind cu mult mai mari decat ale concurentei.

MacBook Pro 2018 RAPIDE SSD Laptop 351031

MacBook Pro 2018 vine cu o surpriza extrem de interesanta, mai exact noile laptop-uri ale companiei Apple sunt echipate cu cele mai rapide SSD-uri integrate vreodata intr-un asemenea tip de produs vandut pe pietele globale. Puteti vedea in imaginea de mai jos o demonstratie a unui test de performante realizat pe un MacBook Pro 2018 echipat cu un SSD nou, probabil de la Samsung, sau Toshiba.

Un MacBook Pro 2018 de 13 inch de 2500 de dolari a fost testat, el avand un procesor i7 la 2.7 GHz, 16 GB RAM si un SSD de 512 GB, acesta obtinand viteze de citire de pana la 3.2 GB/s, si de pana la 2.2 GB/s pentru scriere. Acestea sunt cele mai mari viteze obtinute pentru vreun SSD integrat intr-un laptop, iar SSD-urile de capacitate mai mare pot oferit performante si mai bune decat cel de 512 GB.

MacBook Pro 2018 are cele mai RAPIDE SSD-uri pentru Laptop

MacBook Pro 2018 RAPIDE SSD Laptop 351031 1

MacBook Pro 2018 ofera, in medie, pentru SSD-ul de 512 GB viteze medii de citre de 2.6 GB/s, ceva uimitor pentru un laptop, insa cei de la Apple par sa fi optimizat extrem de bine chip-ul care controleaza transferul de date. Facand o comparatie cu SSD-urile care au inregistrat pana acum cele mai mari viteze de transfer de date pentru laptop, MacBook Pro 2018 ofera performante cu 30% mai mari.

„I had to do a double take when I saw how quickly the new 13-inch MacBook Pro duplicated 4.9GB worth of data. It took 2 seconds, which comes out to a rate of 2,519 megabytes per second. That’s insane. So we also ran the BlackMagic Disk Speed test for macOS, and the system returned an average write speed of 2,682 MBps. To be fair, Apple’s relatively new APFS file system is designed to speed up file file copies using a technology Apple calls Instant Cloning. But a win is a win.”

MacBook Pro 2018 nu este ieftin, insa iata ca ofera performante de top pentru banii platiti, dar modelul testat este cu 700 de dolari mai scump decat cel de baza listat de catre compania Apple pe website-ul sau. In aceasta idee, va fi interesant de vazut cata lume va opta pentru modelele de acest gen si se va lauda cu performantele lor pe retelele de socializare.

Articolul precedentApple Investeste prea PUTIN in Cercetare si Dezvoltare
Articolul următorGoogle Chrome: Noua Functie IMPORTANTA, total NEASTEPTATA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.