Google Chrome: Cum poti Testa ACUM NOUL Design

Google Chrome are in sfarsit oferit noul design pe care compania Google il pregateste pentru toata lumea, iar acum il poti testa chiar si tu, daca vrei.

Google Chrome Testa ACUM NOUL Design 350731

Google Chrome are parte de o actualizare foarte interesanta de astazi, compania Google oferindu-le celor care au instalat versiunea Canary posibilitatea de a folosi noul design material care va fi oferit public pentru toti utilizatorii. De cateva luni bune se tot vorbeste despre noul design material pe care Google Chrome il va oferi pentru toata lumea, iar incepand de astazi orice persoana interesata il va putea incerca in propriul calculator, nu inca si pe telefoane.

Google Chrome va avea implementate foarte multe modificari pentru aspectul general, utilizatorii care folosesc browserul de pe Windows, macOS, sau Linux, urmand a il putea incerca incepand chiar de astazi. Cei de la Google au decis ca noul design material este suficient de bine pregatit pentru a fi pus la dispozitia utilizatorilor care folosesc versiunea Canary a Google Chrome, ei urmand a isi spune parerea cu privire la taote modificarile ce sunt pregatite.

Google Chrome: Cum poti Testa ACUM NOUL Design

Google Chrome Testa ACUM NOUL Design 350731 1

Google Chrome aduce o noua bara de adresa cu un aspect cu mult modificat pentru tab-uri, o noua pozitie pentru butonul pentru deschiderea acestora, noi iconite pentru sugestiile omnibox, si nu doar atat. Foarte multe dintre culorile Google Chrome vor fi modificate ina cest design material, urmeaza sa fie implementate indicatori pentru alerte, optiunea de a personaliza tab-urile cu poze proprii, plus multe alte modificari foarte interesante pregatite de catre Google.

Google Chrome nu mai necesita activarea unei setari ascunse in cadrul Canary pentru a beneficia de noul design, acesta fiind activat in mod standard de catre cei de la Google pentru toti cei care instaleaza versiunea beta. Desi cei de la Google testeaza acest nou design material pentru Google Chrome de ceva vreme, deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie el lansat in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca mai avem de asteptat pana va fi oferit.