Vivo NEX: Cat de FRAGIL este Ecranul IMENS ?

Vivo NEX este trecut printr-un serios test de rezistenta care ne arata cat de fragil este noul telefon al chinezilor si care ii sunt punctele slabe.

Vivo NEX FRAGIL Ecranul IMENS 351063

Vivo NEX este primul smartphone care a fost gandit cu un ecran care acopera peste 92% din panoul frontal al telefonului, compania Vivo reusind sa creeze un model cu adevarat surprinzator care trece azi si printr-un test de rezistenta. In clipul video de mai jos puteti vedea Vivo NEX S testat pentru a ni se arata cat de rezistent este telefonul la diverse accidente care s-ar putea intampla in timpul folosirii obisnuite a telefoanelor in utilizarea zilnica.

Vivo NEX S are un ecran care rezista la zgarieturi cam la fel de bine precum oricare alte modele de telefoane premium, deci n-ar trebui sa vedem zgarieturi prea multe pe ecran chiar daca folosim o folie de protectie. Dupa cum puteti vedea, exista si o camera frontala care se ridica din carcasa Vivo NEX pentru a permite inregistrarea de selfie-uri, iar in mod surprinzator ea este destul de rezistenta, fara a avea vreun joc, si fara a rezista cand este impinsa in carcasa.

Vivo NEX: Cat de FRAGIL este Ecranul IMENS ?

Vivo NEX nu are probleme nici cu cititorul de amprente daca ecranul este zgariat, acest lucru fiind extrem de important, avand in vedere ca trebuie inlocuit tot ecranul daca acesta inceteaza sa mai functioneze. Vivo NEX nu are nici un difuzor in partea superioara a ecranului, o tehnologie speciala folosind vibratii pentru a reda sunetele cand vorbim la telefon, iar dupa cum puteti vedea in comparatia cu iPhone 8, calitatea este suficient de buna.

Vivo NEX nu are probleme nici cu indoirea, carcasa acestuia stand foarte bine lipita de ecran in momentul in care este aplicata presiune pe mijlocul telefonului, deci din acest punct de vedere nu vor exista probleme. Singurul lucru care nu exista in Vivo NEX S este rezistenta la apa si praf, asa ca utilizatorii nu vor putea sa foloseasca telefoanele sub apa, asa cum se intampla cu multe alte modele de telefoane premium existente acum pe piata.