Vivo NEX: Camera Frontala SPERIE Utilizatorii

Vivo NEX este un telefon uimitor, care ne arata cat de mult suntem spionati de catre aplicatiile si website-urile pe care le folosim in viata de zi cu zi.

Vivo NEX Camera Frontala SPERIE Utilizatorii 349769

Vivo NEX a fost lansat de compania Vivo pentru utilizatori luna aceasta, noul model de telefon avand un ecran care acopera intregul nou frontal, dar si o camera care este ascunsa in carcasa, si este ridicata la nevoie. Cei de la Vivo au gandit aceasta tehnologie pentru Vivo NEX in ideea de a putea elimina camera frontala din panou, si a putea folosi un ecran care acopra intregul panou frontal, insa unii dintre clienti nu prea sunt multumiti.

Vivo NEX incepe sa sperie utilizatorii din cauza faptului ca noua camera frontala ieste in mod inopinat din carcasa in momentul in care acestia navigheaza pe internet, sau cand deschid anumite aplicatii de mesagerie. Puteti vedea in clipul video de mai jos o scurta demonstratie a modului in care este intalnita aceasta functionalitate in Vivo NEX, iar pentru o persoana care foloseste un asemenea telefon, poate fi ciudat sa vada camera iesind singura din carcasa.

Vivo NEX: Camera Frontala SPERIE Utilizatorii

Vivo NEX nu are o problema, ci de fapt dezvaluie cam ceea ce fac aplicatiile si website-urile fara ca noi sa stim, foarte multe incercand sa acceseze camerele telefoanelor noastre fara ca noi sa stim. Bine, vorbesc aici despre telefoanele Android, deoarece in cazul iOS browserele ar trebui sa ceara acces la camera, ca alte aplicatii, insa cele care au deja acces la camera, pot face orice doresc, iar fara o camera precum cea din Vivo NEX, noi nu stim ce se intampla.

Vivo NEX are o camera neobisnuita, insa ea nu face altceva decat sa dezvaluie faptul ca aplicatiile si website-urile nu tin foarte mult la intimitatea noastra si pot prelua imagini din camera oricand doresc. E posibil ca Vivo NEX sa aduca schimbari in ceea ce priveste modul in care aplicatiile si browserele acceseaza camerele frontale ale telefoanelor, dar ceea ce vedeti este ceea ce nu stiti ca se intampla in fiecare zi cand folositi aplicatiile de telefoane.