Google: Schimbarea MAJORA pe care Utilizatorii o URASC

Google a facut o schimbare majora pentru toti utilizatorii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, multa lume fiind suparata din cauza ei.

Google Schimbarea MAJORA TOTI Utilizatorii 351182

Google a facut noaptea trecuta o schimbare foarte importanta pentru un serviciu pe care il ofera pe platformele Android, ea aducand noua interfata pentru Google Feed, testata inca din primavara acestui an. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum a gandit acum Google noua interfata pentru Feed, compania americana implementand modificarea pentru cel vizibil in Android in sectiunea separata din pagina principala de aplicatii, insa el nu va fi oferit doar acolo.

Google a modificat formatul de afisare al stirilor din Feed, astfel ca utilizatorii vor vedea acum noi chenare cu informatiile stirilor respective, dar vor vedea deasemea grupate inforamtiile pe anumite subiecte de interes. Practic, pentru subiectele de mare interes, cei de la Google va combina stirile de la mai multe publicatii intr-un singur chenar, accesarea acestuia afisand si stirile de la alte publicatii separat de cea care apare prima, deci accesul la informatii este extins.

Google: Schimbarea MAJORA pe care Utilizatorii o URASC

Google Schimbarea MAJORA TOTI Utilizatorii 351182 1

Google a inceput sa testeze acest design inca din primavara, iar faorte multa lume si-a artat dezamagirea cu privire la schimbarea pe care compania americana a anuntat-o, insa iata ca acest lucru nu a contat chiar atat de mult, in final. Cei de la Google au fost criticati pentru noul design ales pentru afisarea stirilor in Feed, dar si pentru faptul ca au testat inclusiv afisarea de reclame in acea sectoune, insa deocamdata reclamele se lasa asteptate.

Google a facut deasemenea cateva schimbari pentru design-ul aplicatiei Google oferita pentru iPhone si Android, acolo fiind imbunatatit aspectul vizual al unor elemente prin implementarea design-ului material. Google a testat indelung toate aceste modificari pentru Feed si aplicatia Google, asa ca lansarea lor publica nu este facuta fara a sti care sunt consecintele, iar noul design urmeaza sa fie disponibil pentru toata lumea in urmatoarele zile, inclusiv in Romania si pe iPhone.