Google Maps: Functia GROZAVA Lansata in SECRET

Google Maps are parte de o noua functie grozava care a fost lansata de catre compania Google in secret, americanii evitand in mod necunoscut sa anunte schimbarea.

Google Maps Functia GROZAVA Lansata SECRET

Google Maps are parte de o noua functie grozava care a fost lansata in secret de catre compania Google, americanii evitand sa anunte schimbarea, desi ea este una extrem de buna pentru toti utilizatorii. Mai exact, de putin timp Google Maps are o noua functie pentru interfata web care permite activarea de notificari care sa ne anunte in momentul in care trebuie sa plecam dintr-o anumita locatie pentru a ajunge mai repede spre locatia unde dorim sa navigam.

Google Maps are aceasta functie disponibila in aplicatiile pentru telefoane si tablete de foarte mult timp, insa compania Google a implementat-o intr-un final si in interfata web, care poate fi accesata de pe calculatoare. Utilizatorii care vor sa beneficieze de aceasta fucntionalitate a Google Maps trebuie sa fie logati in conturile Google din browserul prin care acceseaza platforma, iar asta deoarece serviciul se interconecteaza cu calendarul pentru a prelua informatii de acolo.

Google Maps: Functia GROZAVA Lansata in SECRET

Google Maps Functia GROZAVA Lansata SECRET 1

Google Maps va sincroniza datele despre urmatoarele noastre evenimente, va prelua locatia noastra in baza conexiunii de internet a calculatorului, iar asa ne va spune daca trebuie sa plecam mai devreme de acolo pentru a ajunge unde dorim. Google Maps ofera aceasta functionalitate pe calculatoare pentru ca e normal sa avem disponibile si pe aceste dispozitive notificari care sa ne spuna cand trebuie sa plecam pentru a ajunge mai rapid intr-o anumita locatie.

Google Maps a avut testata aceasta noua functionalitate cu diversi utilizatori inca din cursul lunii ianuarie, atunci Google dorind sa vada doar daca lumea ar considera utila o asemenea functionalitate pe calculatoare. De ce a decis Google sa nu anunte in mod oficial oferirea acestei functii pentru utilizatorii care folosesc Google Maps de pe calculatoare, insa asta conteaza prea putin, iar asta deoarece acum lumea care are nevoie de ea, a aflat probabil de existenta sa.

2 COMENTARII