Samsung: Produsul NEASTEPTAT Lansat cu GALAXY Note 9

Samsung va lansa un produs complet neasteptat in cadrul conferintei de prezentare a Samsung GALAXY Note 9, coreenii intrecand asteptarile fanilor.

Samsung Produsul NEASTEPTAT Lansat GALAXY Note 9 351388

Samsung pregateste luna viitoare lansarea Samsung GALAXY Note 9 pentru fanii din lumea intreaga, insa separat de telefon, coreenii doresc sa lanseze inclusiv un produs pe care nimeni nu il astepta acum. Mai exact, compania Samsung vrea sa lanseze in august noua boxa inteligenta care functioneaza cu ajutorul asistentului personal Bixby, coreenii dorind sa concureze cu HomePod si produsele similare vandute de catre companiile Google, Amazon, si nu numai.

Samsung a avut anuntata acum ceva timp lansarea acestei boxe inteligente de catre diverse zvonuri, insa majoritatea spuneau ca ea va ajunge pe piata undeva prin toamna, insa se pare ca in Coreea de Sud planurile au fost accelerate. Samsung ar intentiona sa prezinte noua boxa inteligenta, care functioneaza cu ajutorul Bixby, impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, urmand a o pune mai apoi in vanzare la pretul de 300 de dolari, mai mic decat cel al HomePod.

Samsung: Produsul NEASTEPTAT Lansat cu GALAXY Note 9

Samsung a confirmat dupa CES 2018 faptul ca dezvolta o boxa inteligenta pentru clientii din lumea intreaga, insa daca o va lansa cu un pret de 300 de dolari, atunci va avea dificultati mari in a convinge lumea sa nu cumpere HomePod. Boxa inteligenta a celor de la Samsung are forma rotunda, cu picioruse mici pentru sustinere, dar si o varietate de LED-uri in partea superioara, ea urmand a fi promovata de catre compania coreeana ca o boxa premium, dar si inteligenta.

“Samsung’s speaker “has a bowled shape, with a legged bottom and lights at the top.” Samsung is expected to announce its device within the next month. If true, the likely launch target would be August 9th, which is Samsung’s Unpacked event for the Galaxy Note 9. The rumored price? $300.”

Samsung a cumparat in 2017 Harman Kardon, insa are de ceva vreme brand-ul AKG cu tehnologii menite sa ofere calitate ridicata pentru redare audio, iar boxa inteligenta va beneficia de urma tuturor acestor tehnologii. Desigur ca pretul de vanzare pentru boxa inteligenta a celor de la Samsung este mult prea mare in comparatie cu ceea ce ar trebui sa fie, insa cu siguranta se vor gasi si clienti care sa cumpere produsul coreenilor, desi numarul acestora, probabil, va fi mic.

9 COMENTARII

  1. Total neasteptat de nimeni … cine mai pune botul la samsung , chinezul vinde cu android la 300-400€ si sunt mai bune ca samsung ….

  2. @Za1, te-ar deranja daca te-as face papagal? Nu de alta, dar vad ca unii isi permit sa jignească fara oprire si din moment ce ii este permis, inseamna ca nu te deranjează.