Samsung GALAXY Note 9: Clipul care a Pus Internetul pe JAR

Samsung GALAXY Note 9 a aparut intr-un prim clip video care a pus intregul internet pe jar la o zi dupa ce seful diviziei mobile a fost pozat folosind o unitate.

Samsung GALAXY Note 9 Clipul Internetul JAR 351293

Samsung GALAXY Note 9 a aparut in cursul zilei de ieri intr-un clip video care a fost publicat direct din China, iar multa lume a crezut ca vede pentru prima oara un telefon pornit inainte de a fi prezentat in mod oficial. Ei bine, asteptarile mari au generat multa dezamagire pentru unii, iar asta deoarece in acel clip video nu era prezentat o unitate reala a Samsung GALAXY Note 9, ci o clona realizata pentru a semana foarte bine cu telefonul.

Samsung GALAXY Note 9 a fost clonat deja de catre chinezi inainte de lansare pentru ca e foarte usor sa copiezi un telefon care seamana extrem de bine cu modelul anterior, modificarile oferite fiind minore, din pacate. In aceasta idee, clonarea Samsung GALAXY Note 9 este foarte usoara, iar in China pot fi deja cumparate aceste dispozitive, chiar daca ele nu ofera nici pe departe experienta pe care o va oferi telefonul real dupa ce va fi lansat de catre Samsung.

Samsung GALAXY Note 9: Clipul care a Pus Internetul pe JAR

https://twitter.com/OnLeaks/status/1019269741523951619

Samsung GALAXY Note 9 a aparut zilele trecute in utilizare in mainile presedintelui diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, acesta discutand si despre unele noutati ale telefonului in cadrul unei conferinte de presa tinuta in China. Samsung GALAXY Note 9 este acum in atentia tuturor pentru ca prezentarea urmeaza sa aiba loc in mai putin de o luna, cei de la Samsung incercand sa concentreze atentia lumii spre terminal, desi mai toata lumea se gandeste acum la vacanta.

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat pe data de 9 august de catre compania Samsung, deci putin timp ne mai desparte de acel moment, insa pana atunci  vom mai afla multe dintre noutatile sale. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza deasemenea sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu data de 15 august, in timp ce pe 24 august ar trebui sa aiba loc lansarea telefonului la preturi care vor fi in jurul valorii de 1000 de euro.