Samsung GALAXY X: Cel mai INOVATOR Telefon al Samsung

Samsung GALAXY X este anuntat ca fiind cel mai inovator telefon al Samsung, noutatile majore ale produsului fiind dezvaluite de catre oameni din companie.

Samsung GALAXY X INOVATOR Telefon Samsung 351324

Samsung GALAXY X este considerat drept cel mai inovator telefon pe care compania Samsung l-a lansat pana in prezent, o publicatie americana cu informatii de la coreeni afirmand ca el va fi lansat la inceputul anului 2019. Conform informatiilor de astazi, Samsung GALAXY X este cunoscut in interiorul compainei cu numele de cod winner, castigator, insa zvonuri anterioare spuneau ca de fapt smartphone-urile au denumirea Beyond.

Samsung GALAXY X este un telefon care atunci cand este deschis are un ecran cu diagonala de 7 inch, insa atunci cand este pliat aceasta ar avea doar 4.5 inch, insa plierea urmeaza sa se faca in mai multe moduri. Cand este pliat, Samsung GALAXY X are un ecran in exterior care afiseaza diverse imagini, in timp ce pe cealalta parte a carcasei sunt montate camere care permit si inregistrarea de imagini, sau clipuri video, fara a il mai deschidere in prealabil inainte de a fi folosit.

Samsung GALAXY X: Cel mai INOVATOR Telefon al Samsung

Samsung GALAXY X va avea practic un design similar cu cel al telefoanelor “cu clapita”, insa spre deosebire de alte telefoane pliabile, nu va fi format din doua ecrane lipite unul de celalalt, ci dintr-unul pliabil. Aceasta va fi marea diferenta dintre Samsung GALAXY X si alte telefoane Android pliabile care au fost lansate pana acum, precum ZTE Axon M, insa ramane de vazut cat de util va fi, si ce fel de interfata va avea, Samsung avand mari probleme cu ea in 2017 si 2018.

“Samsung Electronics Co. is planning to introduce a foldable-screen smartphone early next year, according to people familiar with the matter, as the world’s largest phone maker eyes a splashy device that can help boost longer-term demand for its slumping handset business. The Samsung prototype, which bears the internal code name “Winner,” features a screen that measures about 7 inches diagonally, roughly the size of a smaller tablet.””

Samsung GALAXY X este un telefon al carui dezvoltare a fost urgentata de catre Samsung dupa ce seful companiei a decis ca este nevoie de inovatie in cadrul diviziei mobile, iar acest telefon va creste substantial vanzarile. Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul CES 2019 de catre compania Samsung, sau la scurt timp dupa acest eveniment, lansarea urmand a avea loc inainte de Mobile World Congress 2019, cand urmeaza sa fie prezentat Samsung GALAXY S10.

6 COMENTARII

  1. “Samsung GALAXY X este un telefon al carui dezvoltare a fost urgentata de catre Samsung dupa ce seful companiei a decis ca este nevoie de inovatie in cadrul diviziei mobile, iar acest telefon va creste substantial vanzarile”
    Daca nu le cerea șeful, nici nu îl făceau.

  2. Reduceri mari la emag! Doar AZI Samsung Galaxy S3 are prețul redus cu 23000 lei. Galaxy S8 la 3600 lei! Profita de reducerile senzaționale de la eMAG!

  3. La ce te referi? Va functiona Cu android
    Dar aici este vorba de un alt produs si nu de s10,dragul nostru analfabetist functional