Waze: Actualizarea Noua Lansata pentru Telefoane

Waze Actualizarea Noua Lansata Telefoane 351347

Waze, in versiunea 4.41, a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Waze a rezolvat o problema de functionare care permite stergerea mult mai usoara a mesajelor pe care le-am primit prin intermediul sistemului de mesagerie din aplicatie. Separat de aceasta schimbare, aplicatia Waze are si rezolvata o alta problema din cauza careia imaginea din ecranul timpului estimat pana la destinatie era afisata gresit.

  • Fixed a bug that makes it easier to erase old messages from your Waze inbox
  • Fixed a bug for some users where an image appeared askew on the ETA info screen

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedenteMAG: iPad cu 1600 LEI Reducere de Stock Busters
Articolul următorRCS & RDS: AMENDA Noua de la Autoritatile Romane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.