Waze: Cum Vezi Harta cu Trafic si Incidente de pe Calculator

Waze are o harta online cu informatii in timp real despre trafic si incidente, iar aceasta poate fi accesata de pe calculatoare si telefoane de catre oricine.

Waze Vezi Harta Trafic Incidente Calculator 350424

Waze este unul dintre cele mai folosite servicii pentru navigare ghidata cu informatii despre trafic in timp real, compania israeliana creand o platforma extrem de utila pentru oameni din intreaga lume. Waze poate fi folosita de pe telefoane prin aplicatii create de catre companie, insa exact precum Google Maps, exista optiunea de a accesa de pe calculator harta platformei care va permite sa vedeti informatii despre situatia traficului din orice zona de pe planeta.

Waze are harta disponibila in aceasta pagina, iar dupa cum veti putea observa, ea permite vizualizarea tuturor informatiilor pe care le vedeti si de pe telefoane, doar ca intr-un format mult mai usor de analizat. Exact precum Google Maps, harta celor de la Waze va permite sa faceti rapid rute pentru a ajunge in diverse locatii, afisandu-va inclusiv timpul pe care urmeaza sa il petreceti in trafic, in functie de ruta pe care ati ales-o pana la destinatia voastra.

Waze: Cum Vezi Harta cu Trafic si Incidente de pe Calculator

Waze Vezi Harta Trafic Incidente Calculator 350424 1

Waze are implementata in aceasta harta inclusiv optiunea de a vedea si cat timp ar trebui sa petreceti in trafic daca plecati la o ora difernta fata de cea la care va aflati, deci practic nu va trebui sa accesati aplicatia daca folositi un calculator. Din pacate, functia de partajare a unei rute create prin aceasta harta online a celor de la Waze nu functioneaza chiar asa cum ar trebui, deci va trebui sa refaceti ruta in aplicatia telefoanelor pentru a a folosi optiunea de navigare ghidata.

Waze este foarte apreciata si foarte folosita multumita informatiilor despre trafic in timp real, dar si a incidentelor raportate de catre diversi utilizatori in folosirea aplicatiei, numarul utilizatorilor crescand costant lunar. Harta online pentru Waze este doar o extensie a aplicatiei pentru telefoane, iar asta deoarece in aplicatie veti gasi toate functiile pe care platforma ni le ofera, asa ca nu va ganditi ca o puteti inlocui pe una cu cealalta.

4 COMENTARII