iPhone: Pozele PREMIATE in cadrul Concursului Anual de Fotografie

iPhone Pozele PREMIATE Premiilor Anuale Fotografie

iPhone este un telefon excelent pentru a inregistra poze, iar compania Apple i-a laudat camera de fiecare data cand a avut ocazia, fotografii priceputi fiind anual premiat intr-un concurs international de fotografie. Ieri au fost anuntati cei care au castigat in cursul anului 2018 pentru pozele grozave facute folosind telefoanele iPhone, iar mai jos puteti vedea pozele castigatorilor.

Vorbim despre fotografi care au reusit sa puna in evidenta momente impresionante prin inregistrarea lor folosind un iPhone, insa desigur ca puteau face acelasi lucru cu orice alt model de telefon. Imaginea de mai jos este cea care a castigat locul intai in acest concurs, Jashim Salam din Bangladesh inregistrand-o pentru a evidentia refugiatii fortati sa-si paraseasca casele din cauza razboaielor.

iPhone Pozele PREMIATE Premiilor Anuale Fotografie 1

Separat, mai jos aveti si celelalte trei poze premiate in cadrul acestui concurs pentru calitate si ceea ce au surprins fotografii folosind telefoanele iPhone. Desigur ca Tim Cook a profitat de ocazie pentru a lauda performantele camerei iPhone, compania Apple platind deasemenea fotografi pentru a testa fiecare iPhone nou si a demonstra cat de bune sunt noile camere.

Voi ce parere aveti despre calitatea acestor poze ?

iPhone Pozele PREMIATE Premiilor Anuale Fotografie 2

iPhone Pozele PREMIATE Premiilor Anuale Fotografie 3

iPhone Pozele PREMIATE Premiilor Anuale Fotografie 4