Samsung GALAXY S9: ESECUL tot mai CLAR fata de iPhone X

Samsung GALAXY S9 se dovedeste a fi un esec serios in fata iPhone X, vanzarile inregistrate de catre Samsung fiind cu mult inferioare fata de seriile anterioare.

62

Samsung GALAXY S9 ESECUL CLAR iPhone X

Samsung GALAXY S9 are parte de o noua confirmare a faptului ca este un esec major pentru compania Samsung, telefonul inregistrand vanzari mai slabe decat oricare alt model de smartphone premium din seria Galaxy S lansat pana acum. Conform analistilor asiatici, seria Samsung GALAXY S9 s-a vandut in 10 milioane de unitati in primul trimestru fiscal al anului 2018, in timp ce in al doilea a inregistrat vanzari de doar 9.2 milioane de unitati.

Samsung GALAXY S9 este primul telefon premium din seria Galaxy S care inregistreaza o scadere a vanzarilor in al doilea trimestru fiscal de disponibilitate pe piata, modelele lansate inaintea sa inregistrand doar cresteri. S-a spus deja ca Samsung GALAXY S9 are cele mai mici vanzari dintre toate modelele lansate de la Galaxy S3 incoace, iar daca va uitati la imaginea de mai jos, veti intelege de ce problemele pentru cei de la Samsung sunt destul de mari in 2018.

Samsung GALAXY S9: ESECUL tot mai CLAR fata de iPhone X

Samsung GALAXY S9 ESECUL CLAR iPhone X 1

Samsung GALAXY S9 ar fi inregistrat livrari, nu vanzari directe pentru ca Samsung nu raporteazaa sa ceva, de 19.2 milioane de unitati pana acum, cu 2 milioane de unitati mai putin decat Samsung GALAXY S8 pana in aceeasi perioada din 2017. Comparand vanzarile cu seria Samsung GALAXY S7, acestea sunt cu peste 6.7 milioane de unitati mai mici, insa Samsung GALAXY S9 o “duce” totusi mai bine decat seria anterioara, care a inregistrat o scadere mai abrupta in vanzari.

“The Galaxy S9 shipped worse in the second quarter compared with the previous quarter. The Galaxy S9 seems to have shipped 10 million units in the first quarter and 9 million units in the second. This is the first time that shipments of Galaxy S series have decreased in 2Q compared to 1Q. The Galaxy S9 shipped 19.2 million units in the first half, down 9.4% from the previous Galaxy S8. The Galaxy S8 also has a smaller sales volume than its predecessor.”

Samsung GALAXY S9 are totusi probleme mult mai mari decat seria anterioara, analistii estimand ca in 2018 urmeaza sa se vanda numai 30 de milioane de unitati, deci inca minim 10.8 milioane fata de ceea ce s-a inregistrat pana acum. Asta inseamna ca interesul pentru Samsung GALAXY S9 urmeaza sa scada abrupt in urmatoarele luni, lucru usor de imaginat, avand in vedere ca iPhone X Plus, iPhone 9 si iPhone X 2018 vor fi lansate de catre Apple.