iPhone X Plus vs iPhone 9 vs iPhone X: Comparatia Machetelor

iPhone X Plus, iPhone 9 si iPhone X apar intr-o prima comparatie, machete ale primelor doua telefoane fiind realitate pentru a ne arata diferentele.

iPhone X Plus iPhone 9 iPhone X Comparatia Machetelor

iPhone X Plus si iPhone 9 vor fi lansate candva in cursul acestui an de catre compania Apple, insa intre timp avem iar ocazia de a vedea o serie de machete comparate. Exact precum in cazurile anterioare, astazi vedem iar un iPhone X Plus comparat cu iPhone 9 si iPhone X, aceasta fiind seria de telefoane care urmeaza sa fie disponibila in toamna, cel putin in ceea ce priveste design-ul.

iPhone X va fi scos din vanzare de catre compania Apple in toamna, insa iPhone 11 va avea un design identic, asa ca tot ce vedeti mai jos va fi disponibil si in magazine din toamna. Compania Apple va vinde telefoane iPhone care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch, 6.1 inch si 6.5 inch, o schimbare substantiala pentru serie fiind pregatita de catre Apple.

Din pacate, design-ul nu se va schimba anul acesta fata de 2017, asa ca nu exista nimic de spus aici, insa Apple va imbunatati componentele interne pentru o actualizare demna de telefoane din seria S. Desigur ca asta nu va insemna ca preturile nu se vor modifica, iar decupajul ramane in continuare in ecran, insa pretul bun pentru iPhone 9 va genera vanzari si mai bune.