Google Chrome: Noua Functie DORITA de Toata Lumea

Google Chrome are parte de o noua functie pe care multa lume o dorea si o astepta de ceva vreme, ea fiind disponibile intr-un final pentru toata lumea.

Google Chrome Functie DORITA Toata Lumea

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta in momentul de fata, insa asta nu i-a motivat pe cei de la Microsoft sa implementeze in functia Timeline din Windows 10 suport pentru browserul companiei Google. Cei de la Microsoft au lansat functia Timeline din Windows 10 in cursul acestei primaveri, ea oferind posibilitatea de a interconecta diverse dispozitive pentru a avea istoricul navigarii pe internet si alte informatii disponibile oriune, mai putin in Google Chrome.

Google Chrome nu are acest suport implementat de catre compania Google, asa ca utilizatorii trebuie sa se foloseasca de o noua extensie lansata de catre un dezvoltator, ea aducand suport in sfarsit pentru functia Timeline. Windows Timeline Support este denumirea noii extensii pe care o putem instala in Google Chrome pentru a beneficia de suport pentru sistemul Timeline din Windows 10, ea fiind oferita prin intermediul Web Store-ului companiei Google.

Google Chrome: Noua Functie DORITA de Toata Lumea

Google Chrome Functie DORITA Toata Lumea 1

Google Chrome va avea tot istoricul de navigare pe internet sincronizat in Windows 10 cu functia Timeline dupa instalarea acestei extensii, asa ca daca folositi sistemul si pe alte dispozitive, atunci veti avea toate informatiile intr-un singur loc. Extensia permite selectarea perioadei de timp care trebuie sa treaca inainte ca o pagina deschisa in Google Chrome sa fie integrata in sistemul Timeline, insa permite in acelasi timp si inregistrarea automata a unei pagini in acest sistem.

  • Sync your browsing history to Windows Timeline, access it at a later date or on another device with the same Microsoft Account.
  • Adjust how many seconds you have to be on a page before it’s stored in Windows Timeline (by default, 8 seconds).
  • Continue browsing on another device quickly by ‘pushing’ your current active tab to other devices sharing the same Microsoft Account.

Google Chrome poate avea aceasta functie doar in calculatoarele care folosesc Windows 10, deoarece Microsoft a integrat acest sistem Timeline exclusiv in aceasta versiune a sistemului sau de operare, nu si in cele vechi. In ceea ce priveste terminalele mobile, Timeline este oferit si prin aplicatii pentru iPhone, sau Android, asa ca din Google Chrome de pe calculator puteti trimite acolo paginile de internet fara probleme, totul fiind facut in mod automat de catre sistemul Timeline al Microsoft.