Google Chrome: Functia SPECIALA Implementata in Browser

Google Chrome are parte de o noua functie speciala implementata in browser de catre compania Google, americanii dorind sa ne ofere ceva nou pentru folosire.

Google Chrome Functia SPECIALA Browser

Google Chrome are in momentul de fata parte de toata atentia companiei Google, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor cateva schimbari majore in perioada urmatoare, iar ele sunt incetul, cu incetul, descoperite de catre cei care analizeaza browserul. Astazi vorbim despre un design special pe care Google Chrome urmeaza sa il ofere pentru momentele in care avem un singur tab deschis in browser, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce va fi oferit.

Google Chrome urmeaza sa aiba o interfata usor diferita in cazul folosirii unui singur tab pentru navigare, in comparatie cu utilizarea mai multor tab-uri, cei de la Google incercand sa aduca in evidenta tab-ul singur, cand nu exista altele. Ideea din spatele acestei functii speciale e explicata de catre Google prin faptul ca un design mai simplu este necesar pentru aceste momente, insa probabil putina lume foloseste efectiv doar un singur tab in Google Chrome.

Google Chrome: Functia SPECIALA Implementata in Browser

Google Chrome Functia SPECIALA Browser 1

Google Chrome are in momentul de fata un nou design material implementat de catre compania Google in versiunile Canary ale sistemului de oeprare, foarte multe modificati pentru interfata fiind create de catre americani. Cei de la Google stiu ca Google Chrome are nevoie de o interfata imbunatatita, “adusa la zi” cu restul aplicatiilor pe care compania le ofera pentru calculatoare, telefoane mobile, sau tablete, asa ca noutatile vor fi disponibile undeva din toamna.

“Windows with a single tab receive a special, minimal visual treatment. – Mac, Windows, Linux, Chrome OS. chrome://flags/#single-tab-mode.”

Google Chrome nu va avea parte doar de schimbari de design, ci si de functii noi care au menirea de a ne face experienta de utilizare mult mai buna, cele pentru limitarea traficului de internet numarandu-se printre ele. Google Chrome nu a mai avut parte de vreo actualizare, pentru versiunea publica, de ceva vreme, insa cei de la Google vor lansa cu siguranta update-uri in curand, asa ca pe masura ce ele vor fi disponibile va voi anunta in legatura cu noutatile.