Google Chrome: Functia INSPIRATA de la Apple si iPhone

Google Chrome va avea o noua functie extrem de utila care este inspirata de la compania Apple, iOS, macOS si iPhone, Google pregatind o surpriza placuta pentru clienti.

Google Chrome Functia INSPIRATA Apple iPhone

Google Chrome va avea in viitorul nu foarte indepartat o noua functie foarte interesanta care este inspirata de la ceea ce a creat compania Apple in iOS, macOS, iPhone, si iPad, ea ajungand inclusiv in Windows 10 anul acesta. Mai exact, Apple denumeste fucntia Handoff, cei de la Microsoft o denumesc Timeline, in timp ce in cazul Google Chrome si a sistemului de opeerare Chrome OS, functia va avea denumirea Continue reading in Chrome.

Google Chrome va avea aceasta functionalitate implementata doar pentru cei care folosesc un Chromebook ca si calculator principal, iar asta deoarece tehnologia este oferita diferit in fiecare sistem de operare. Multumita acestei noi functii, persoanele care folosesc Google Chrome in Chrome OS, Android, sau iPhone, vor putea continua sa citeasca pagini de internet, chiar de unde au ramas, indiferent pe care dintre dispozitive au lasat pagina, sau incep iar sa o citeasca.

Google Chrome: Functia INSPIRATA de la Apple si iPhone

Google Chrome Functia INSPIRATA Apple iPhone 1

Google Chrome ofera deja posibilitatea de a sincroniza tab-urile intre diverse dispozitive, insa in momentul in care paginile sunt accesate din istoricul de navigare, utilizatorul nu este dus chiar in punctul in care a ramas cand a inchis pagina pe alt dispozitiv. Ei bine, noua functie Continue reading in Chrome pe care compania Google vrea sa o ofere in GOogle Chrome si pe Chromebook-uri rezolva problema si aduce functionalitatea oferita de catre Handoff si Windows 10 pentru toata lumea.

Google Chrome are ultimul aceasta functionalitate completa, desi cei de la Google au fost printre primii care au implementat posibilitatea de a sincroniza tab-urile din browserul sau intre diverse platforme pe care el este folosit. Schimbarea de acum este una foarte importanta, iar ieri v-am spus ca si in Windows 10 puteti avea in Google Chrome functionalitatea oferita de catre Timeline, asa ca acum putem beneficia de tot ce avem nevoie cand navigam pe internet.