Prima Pagina Apple Asa Repara Apple iPhone X, MacBook Pro si iMac in Service-uri (VIDEO)

Asa Repara Apple iPhone X, MacBook Pro si iMac in Service-uri (VIDEO)

Clipurile video interne ale Apple care descriu procesul de reparare al iPhone X, MacBook Pro si iMac au aparut pe internet in cursul acestei zile.

11

Repara Apple iPhone X MacBook Pro iMac Service VIDEO

Apple are astazi parte de o noua dezvaluire care cu siguranta va supara cativa oameni din conducere, iar asta deoarece materiale video care trebuiau sa ajunga doar la partenerii din service-urile autorizate, au ajuns pe internet. Mai jos aveti cateva clipuri video internet ale Apple care descriu procedurile prin care se repara iPhone X, MacBook Pro si iMac Pro.

In materialele video sunt prezentate in detaliu unele proceduri pentru repararea acestor produse, dar si modul in care sunt diagnosticate ele inainte de a fi reparate de catre Apple. Aceasta este prima oara cand vedem materiale video in care se descriu asemenea proceduri, asa ca uitati-va bine la ele, deoarece Apple va cere curand stergerea lor din platforma.

Articolul anteriorSamsung GALAXY S9: Cumperi unul si Primesti un Laptop GRATUIT
Urmatorul articoleMAG: Telefoane iPhone si Samsung la Pret REDUS cu 1700 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.