iPhone X Plus si iPhone 9: Limitarea Impusa de Apple

iPhone X Plus si iPhone 9 vor avea o limitare noua impusa de catre compania Apple incepand din aceasta toamna, americanii oferind o tehnologie pe care nimeni nu o astepta.

iPhone X Plus iPhone 9 LIMITATE Apple

iPhone X Plus si iPhone 9 vor veni cu o limitare pe care putina lume se astepta sa o vada de la compania Apple in 2018, mai ales ca ea este impusa pentru o tehnologie care este destul de noua anul acesta. Mai exact, iPhone X Plus si iPhone 9 vor avea incarcare wireless si anul acesta implementata de catre Apple, dar ea va fi limitata numai la incarcatoarele USB-C „autorizate”, adica acelea care fac parte din programul MFi al companiei Apple.

iPhone X Plus si iPhone 9  vor necesita ca incarcatoarepe rapide sa poata face autentificare prin USB-C cu portul Lightning pentru a putea incarca rapid bateriile pe care compania Apple le va include. In momentul de fata iPhone 8 si iPhone X nu sunt limitate in acest mod de catre cei de la Apple, insa iPhone X Plus si iPhone 9 vor avea limitarea dupa ce Apple va include in pachet si un incarcator rapid USB-C de 18W in locul celui standard de pana acum.

iPhone X Plus si iPhone 9: Limitarea Impusa de Apple

iPhone X Plus si iPhone 9 ar putea avea integrata tehnologia C-AUTH pentru a impiedica incarcarea rapida a noilor telefoane, pe care compania Apple vrea sa le lanseze in toamna, cu incarcatoare care nu sunt certificate de americani. In aceasta situatie, iPhone X Plus si iPhone 9 ar afisa o alerta pe ecran care le-ar spue oamenilor ca folosesc un incarcator neautorizat, transferul de energie fiind limitat la doar 2.5W in loc de valoarea maxima acceptata de catre telefon.

„A third party USB-C adapter other than Apple attached to the next generation iPhone, a fast-speed charging for 18W (9V/2A) may not be available if it is other than the USB-C charger with USB Power Delivery Revision 3.0 specification certification. The next iPhone might be applicable to „C-AUTH”. Those who are working on it say that if unauthorized item is used, USB PD 3.0 standard policy that does not supply the power exceeding „2.5W (5V/0.5A)” is applied.”

iPhone X Plus si iPhone 9 ar beneficia de pe urma unei tehnologii care a fost gandita special pentru a impiedica folosirea incarcatoarelor contrafacute, care ar putea strica telefoanele. In aceasta idee cei care vor dori sa foloseasca incarcatoare chinezesti cumparate la preturi de nimic, vor avea o surpriza destul e neplacuta cand telefonul lor iPhone X Plus si iPhone 9, de 700 – 1000 de euro va refuza sa se incarce rapid.

Articolul precedentiPhone: PROBLEMA MARE in Fata Telefoanelor Android
Articolul următorSamsung GALAXY X: Care va fi Denumirea noului Telefon ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.