YouTube Anunta o Schimbare IMPORTANTA in Aplicatie

YouTube a anuntat in cursul noptii trecute o schimbare foarte importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor si tabletelor, ea fiind oferita de astazi.

YouTube Schimbare IMPORTANTA Aplicatie

YouTube, cea mai mare platforma pentru partajarea de clipuri video, a anuntat in cursulzilei de ieri o schimbare importanta pentru utilizatorii care ii folosesc serviciile zilnic pentru a umari clipuri video. Mai exact, YouTube a a anuntat implementarea unei nou sectiuni numita Explore, aceasta urmand a permite descoperirea de noi clipuri video pe care in mod normal utilizatorii nu le-ar fi vazut daca s-ar fi bazat doar pe sectiunea de recomandari din aplicatie.

YouTube merge aici pe o strategie aplicata si de catre alte companii, cei de la Facebook, Instagram, Snapchat, etc, oferind de-a lungul timpului sectiuni cu denumiri similare pentru a permite descoperirea mai usoara de continut din platforma. YouTube a anuntat acum ca testeaza functia cu un grup restrans de utilizatori ai iPhone, insa nimeni nu stie cam ce poate insemna asta, si cata lume vede intr-adevar aceasta schimbare in aplicatia oferita pe platforma iOS.

YouTube Anunta o Schimbare IMPORTANTA in Aplicatie

YouTube spune ca acasta noua sectiune nu o va inlocui pe cea Trending, unde sunt afisate clipurile video cele mai populare din anumite regiuni, sau din intreaga platforma, ci vine doar sa o complimenteze cu materiale de la alte canale. Cei de la YouTube stiu cat de dificila este descoperirea unor producatori de continut care sunt la inceput de drum, sau care nu primesc like-uri in cantitati mari pentru a ajunge in sectiunile Trending, asa ca sectiunea Explore are menirea de a-i aduce in atentia noastra.

“One thing we’ll be testing on iOS over the new few weeks is a new “Explore” tab, which will help you discover more videos, topics and channels that you might not otherwise see. Will help you discover more videos, topics and channels that you might not otherwise see. We also hope Explore will be a space where creators of all sizes, including emerging creators, can have their content discovered.”

YouTube testeaza in mod constant no functii importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa nu toate dintre ele ajung sa fie efectiv implementate in aplicatiile pentru iPhone si Android, in final. Totusi, daca aceasta noua functie va fi implementata in aplicatia YouTube pentru iPhone, atunci ea va fi cu siguranta disponibila inclusiv in versiunea pentru Android, chiar daca va fi nevoie de ceva timp pentru a ajunge si acolo.