iPhone 9: PROBLEMELE care INTARZIE Lansarea

iPhone 9 are probleme care forteaza compania Apple sa amane lansarea pentru o data mai tarzie decat si-ar fi dorit, americanii trecand printr-o situatie similara cu cea a iPhone X.

iPhone 9 PROBLEMELE INTARZIE Lansarea

iPhone 9 este unul dintre cele trei modele de telefoane iPhone pe care compania Apple le va lansa in toamna acestui an, insa se pare ca nu toate vor ajunge pe piata chiar in acelasi timp, asa cum s-a intamplat in 2017. iPhone 9 ar putea avea aceeasi “soarta” precum iPhone X, deoarece zvonuri de acum cateva saptamani, intarite astazi, dau de inteles ca noul model de telefon nu va fi lansat impreuna cu iPhone X Plus si iPhone X 2018, ci mai tarziu.

iPhone 9 va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, pentru el fiind folosit un nou sistem de iluminare, iar asta pentru ca marginile ecranului vor fi mult mai subtiri decat in mod normal, iar Apple a fost obligata sa devina mai inventiva. Din pacate, schimbarile facute de catre compania Apple pentru iPhone 9 sunt prea complexe pentru partenerii sai, astfel ca LG nu e capabila sa produca suficient de mutle ecrane fara probleme pentru lansarea telefonului.

iPhone 9: PROBLEMELE care INTARZIE Lansarea

iPhone 9 ar urma sa fie lansat de catre compania Apple abia undeva prin octombrie, dupa ce va fi prezentat in luna septembrie, impreuna cu iPhone X 2018 si iPhone X Plus, ceva similar intamplandu-se cu iPhone X, desi a fost lansat mult mai tarziu. Cu iPhone 9 compania Apple e obligata sa treaca printr-o situatie similara, insa vrea ca telefonul sa fie disponibil in cantitati mult mai mari decat in cazul iPhone X, pentru a avea suficiente modele pentru clientii care-l vor cauta.

“We currently see no delay in the ramp of Apple’s upcoming flagship 5.8″ or 6.5″ OLED iPhones. However suspected issues with LED backlight leakage have caused a 1 month delay in mass production of the 6.1″ LCD iPhone, although this is down from a 6-week delay baked into the original production forecast, according to suppliers …”

iPhone 9 este un smartphone extrem de important pentru compania Apple deoarece este un model intermediar intre seria iPhone 8 si iPhone X 2018, asa ca aducerea sa in magazine cat mai repede este o prioritate pentru cei din Cupertino. Desigur ca Apple nu poate face nimic atat timp cat iPhone 9 nu poate fi produs in cantitati suficiente in lipsa ecranelor celor de la LG, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania americana in luna septembrie pentru acest model.