Apple REZOLVA Problema MAJORA a MacBook Pro 2018

Apple a rezolvat astazi o problema importanta a MacBook Pro 2018, compania Apple linistindu-si in final clientii care au cumparat noile laptop-uri.

Apple REZOLVA Problema MacBook Pro 2018

Apple a luat toata lumea prin surprindere astazi cu lansarea unui patch menit sa rezolve o problema de care cei care au cumparat noile MacBook Pro 2018 au inceput sa se planga inca de saptamana trecuta. V-am spus atunci ca procesoarele Intel i9 din noile MacBook Pro 2018 au o problemea din cauza careia frecventele sunt limitate, deci implicit si performantele sunt mult limitate.

Apple a declarat ca in urma unor noi teste facute pentru noile MacBook Pro 2018 a descoperit ca o cheie digitala din firmware lipsea, iar din aceasta cauza procesoarele aveau frecventele limitate cand erau folosite indelungat la putere maxima. Pentru a rezolva problema, Apple lanseaza macOS High Sierra 10.13.6 Supplemental Update astazi, actualizarea fiind recomandata pentru toate MacBook Pro 2018.

Apple REZOLVA Problema MAJORA a MacBook Pro 2018

Apple isi cere scuze de la clientii care au fost afectati din cauza acestei probleme serioase, insa se pare ca inginerii celor din Cupertino n-au descoperit problema in testele facute. Se pare ca testele de performante pentru MacBook Pro 2018 facute in interiorul Apple au determinat o functionare fara cusur pentru laptop-uri, insa utilizatorii au avut alta experienta.

“Following extensive performance testing under numerous workloads, we’ve identified that there is a missing digital key in the firmware that impacts the thermal management system and could drive clock speeds down under heavy thermal loads on the new MacBook Pro. A bug fix is included in today’s macOS High Sierra 10.13.6 Supplemental Update and is recommended. We apologize to any customer who has experienced less than optimal performance on their new systems.”

Apple sustine ca aceasta actualizare pentru MacBook Pro 2018 le va oferi tuturor clientilor performantele promise inainte de a cumpara laptop-urile, deci lucrurile ar trebui sa revina la normal. Apple a fost criticata de catre toata lumea din cauza problemelor pe care noile MacBook Pro 2018 le-au avut cu performantele, asa ca e bine sa vedem ca s-a putut rezolva ceva.