Apple Watch a Avut Vanzari foarte Bune in T2 2018

Apple Watch a avut vanzari foarte bune in T2 2018, compania Apple inregistrand in continuare interes foarte crescut pentru ceasul inteligent.

Apple Watch Vanzari Bune T2 2018

Apple Watch s-a bucurat de un T2 2018 cu vanzari foarte bune, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile cu privire la vanzarile globale de pe piata smartwatch-urilor. Conform celor de la Canalys, Apple Watch s-a vandut in 3.5 milioane de unitati la nivel global, cei de la Apple inregistrand o crestere de 30% in vanzari fata de aceeasi perioada din 2017.

Apple Watch 3 4G este creditat cu aceasta crestere in vanzarile pentru seria de smartwatch-uri ale celor de la Apple, iar asta in ciuda faptului ca e disponibil in putine tari. Totusi, Apple Watch 3 4G a fost cel mai bine vandut smartwatch in Asia in ultimele trei luni, clientii de acolo fiind extrem de entuziasmati de modelul de ceas vandut de Apple.

Apple Watch a Avut Vanzari foarte Bune in T2 2018

Apple Watch Vanzari Bune T2 2018 1

Desi vanzarile Apple Watch au fost bune in T2 2018, cota de piata a Apple in piata smartwatch-urilor a scazut de la 43% la 34%, iar asta din cauza vanzarilor bune geenrate si de competitori. Apple Watch este unul dinre cele mai de succes produse ale companiei Apple, inregistrand cresteri substantiale in vanzari cu fiecare trimestru fiscal care trece.

“Apple faces a growing threat from competitors, which have started to pass the million quarterly shipments mark. Vendors are trying to differentiate their products with advanced heart-rate metrics, smart coaching and mapping, and consumers now have a much wider range of smartwatches to choose from than they did a year ago.”

Apple a refuzat tot timpul sa anunte cifre de vanzari pentru Apple Watch, dar asta in mod stupid deoarece este destul de clar faptul ca smartwatch-ul sau are vanzari foarte bune. Cum vor evolua vanzarile Apple Watch in viitor nu stie nimeni, insa este destul de clar faptul ca Apple a reusit sa cucereasca piata smartwatch-urilor si va ramane pentru mult timp in fruntea ei.