Samsung GALAXY S10: Functia SPECIALA ce-l DIFERENTIAZA de alte Telefoane

Samsung GALAXY S10 va avea o functie speciala care-l va diferentia de restul telefoanelor pe pietele globale, Samsung pregatind o surpriza foarte importanta.

9

Samsung GALAXY S10 Functia SPECIALA DIFERENTIAZA Telefoane

Samsung GALAXY S10 va fi lansat la inceputul anului viitor, fiind o versiune aniversara a seriei de telefoane pe care compania coreeana le lanseaza de aproape 9 ani incoace, acesta fiind al 10-lea model al seriei. Pentru ca Samsung GALAXY S10 este un telefon atat de important, compania Samsung urmeaza sa implementeze si ceva care sa il diferentieze de restul telefoanelor Android, sau iPhone, care sunt vandute in momentul de fata pe piata.

Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente integrat in ecran, insa acesta nu va fi similar cu cele implementate in Vivo NEX, sau Oppo Find X, ci va avea la baza o tehnologie diferita. Mai exact, Samsung GALAXY S10 nu va avea un cititor de amprente optic implementat sub ecran, ci unul bazat pe tehnologie ultrasonica, iar asta va permite folosirea telefonului inclusiv sau apa, sau extinderea regiunii in care trebuie apasat pentru citirea amprentei.

Samsung GALAXY S10: Functia SPECIALA ce-l DIFERENTIAZA de alte Telefoane

Samsung GALAXY S10 va beneficia atat de o rapiditate mai mare cu care este citita amprenta, dar si de o acuratete mult mai buna decat in cazul celorlalte telefoane, desi acestea nu sunt chiar atat de slabe din acest punct de vedere. Totusi Samsung GALAXY S10 se va diferentia de restul telefoanelor Android, sau iPhone X, cu un cititor de amprente care va fi mai bun decat solutiile integrate acum sub ecranele telefoanelor, iar Samsung se va lauda din plin cu asta.

“Samsung Electronics’ forthcoming new Galaxy S10 flagship series products are expected to come with ultrasonic in-display fingerprint sensors. Samsung’s adoption of the ultrasonic in-display technology is designed to differentiate itself from the 3D Face ID technology adopted by Apple and the optical in-display sensors used by China-based Android smartphone makers.”

Samsung GALAXY S10 avea zvonita o copiere a Face ID pentru a oferi rcunoastere faciala, insa se pare ca acest cititor de amprente de sub ecran va fi combinat cu un iris scanner pentru securitate avansata. Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba acest cititor de amprente doar in modelele cu ecrane de 6.1 si 6.4 inch, un al treilea model cu ecran de 5.8 inch urmand a fi mai “sarac” in functii, dar si mult mai ieftin decat modelele cu ecrane mai mari.