WhatsApp: ATENTIE la Aceasta Functie IMPORTANTA

WhatsApp a lansat o noua functie extrem de importanta pentru utilizatorii Android, ea oferind o schimbare de care toata lumea trebuie sa stie si de care sa asculte.

WhatsApp ATENTIE Functie IMPORTANTA

WhatsApp a lansat zilele trecute o noua functie extrem de importanta pentru unii dintre utilizatorii din lumea intreaga, compania americana incercand sa rezolve o problema majora pentru lumea aplicatiilor de mesagerie. Mai exact, vorbesc despre functia pe care WhatsApp o denumeste ca fiind Suspicious Link Detection, adica o functie care are menirea de a ne spune daca un link catre un website, trimis de o alta persoana, nu trebuie accesat, sau poate fi accesat.

WhatsApp se va baza pe o baza de date interna pentru a detecta link-urile suspicioase trimise de catre alte persoane catre noi, iar in cazul in care unul va fi detectat, veti vedea un mesaj precum in imaginea de mai jos. WhatsApp a implementat pana acum noua functie doar in cazul aplicatiei beta oferite pentru telefoanele Android, insa ea va fi extinsa inclusiv pentru telefoanele iPhone in perioada urmatoare astfel incat toata lumea sa beneficieze de protectie.

WhatsApp: ATENTIE la Aceasta Functie IMPORTANTA

WhatsApp ATENTIE Functie IMPORTANTA 1

WhatsApp a implementat aceasta functie pentru a ne oferi protectie suplimentara in fata website-urilor malitioase, si a persoanelor care incearca sa ne faca rau, si trebuie sa priviti cu foarte mare suspiciune link-urile marcate ca fiind suspicioase. WhatsApp nu promite sa fie 100% exacta in ceea ce priveste potentialul pericol pe care il poate avea o anumita pagina web, sau alta, insa e mai bine sa fiti precauti, decat sa riscati sa accesati o pagina web in care sa introduceti date sensibile, care sa fie furate de hackeri.

WhatsApp va marcaj paginile suspicioase doar daca domeniul este inexistent, daca ele au fost raportate ca avand malware, ori daca ele au fost raportate ca fiind atacuri de tip phishing, adica daca vor sa va fure datele imitand o pagina reala. Din punctul meu de vedere, WhatsApp ofera o functie extraordinar de importanta, in special pentur cei care nu stiu ce pericole se ascund pe internet, asa ca ar fi bine sa ii invatati cum sa aiba grija si sa se protejeze.