Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, CAND va fi LANSAT

Samsung GALAXY Note 9 are dezvaluita in exclusivitate data la care va fi lansat, un partener al companiei Samsung confirmand ziua punerii in vanzare la nivel global.

Samsung GALAXY Note 9 CAND LANSAT

Samsung GALAXY Note 9 are dezvaluit astazi momentul cand va fi lansat de catre compania Samsung, coreenii anuntandu-si deja partejerii cu privire la programul privind aducerea pe piata a noului telefon. Conform informatiilor venite de la partenerii companiei coreene, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat pe piata pe 24 august, asa cum s-a spus pana in prezent intr-o varietate de zvonuri venite de la o varietate de surse apropiate coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil pentru precomanda pana in data de 23 august, probabil din 15 august, iar incepand cu data de 24 august va fi livrat catre clienti, si va fi disponibil pentru achizitie din magazine. O sursa de la un operator european a confirmat detaliile privind lansarea Samsung GALAXY Note 9, insa desigur ca putina lume mai e surprinsa din moment ce aceste informatii au tot aparut in ultimele saptamani, si mai toata lumea le stia deja.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, CAND va fi LANSAT

Samsung GALAXY Note 9 a avut inclusiv pretul de vanzare dezvaluit in ultimele saptamani, acesta variind intre 1020 euro si 1270 euro pentru modelele care au 128 GB si 512 GB spatiu de stocare, 6 si 8 GB RAM. Samsung GALAXY Note 9 va fi deasemenea disponibil pe piata intr-o varietate de culori, compania Samsung dorind sa le ofere clientilor mai multe optiuni pentru achizitia telefonului, noul stylus S Pen urmand a fi deasemenea mai colorat decat versiunile anterioare.

Samsung GALAXY Note 9 va aduce si o multitudine de schimbari interne in comparatie cu modelul lansat in 2017 de catre compania Samsung, printre ele numarandu-se si o noua baterie de capacitate mai mare, aceasta urmand a avea 4000 mAh. Samsung GALAXY Note 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale momentului, lansarea sa fiind vazuta de catre Samsung ca un punct de cotitura pentru a creste vanzarile seriei Samsung GALAXY S9, care are probleme foarte mari in momentul de fata.