YouTube a facut in SECRET o Schimbare MAJORA

YouTube a facut in secret o schimbare majora pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind lansata in secret de catre compania americana zilele trecute.

YouTube SECRET Schimbare MAJORA 352176

YouTube a facut in secret o schimbare majora pentru platforma pentru vizualizarea de clipuri video online, compania detinuta de catre Google implementand ceva ce ar fi trebuit sa ofere inca de acum cativa ani. Mai exact, cei de la YouTube s-au gandit intr-un final ca ar fi util za modifice player-ul video pe care il folosim pentru a vedea clipuri, astfel incat el sa poata reda materialele la fel de bine indiferent de pe ce tip de monitor sunt vazute ele.

YouTube nu mai afiseaza player-ul video clasic incepand de astazi pentru unii dintre utilizatori, ci dimensiunile acestuia sunt modificate in mod automat in functie de rezolutia ecranului, si rata de aspect a acestuia. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum se modifica in mod automat dimensiunile player-ului video al YouTube in functie de ecranul pe care trebuie redate imaginile, astfel ca utilizatorul va avea tot timpul cea mai buna experienta de vizualizare.

YouTube a facut in SECRET o Schimbare MAJORA

YouTube SECRET Schimbare MAJORA 352176 1

YouTube a facut aceasta modificare pentru a putea reda clipurile video din platforma in format cat mai mare indiferent de ecranul pe care acestea trebuie sa fie vizualizate, astfel ca utilizatorii au parte de o experienta cat mai buna. Indiferent daca rata de aspect a monitorului vostru este 16:9, sau 4:3, player-ul video al YouTube se va modifica in consecinta, iar schimbarea fiind una dintre cele mai importante facute pana acum de catre companie.

YouTube a modificat recent aplicatiile pentru iPhone si Android astfel incat ofera o gama mult mai variata de functii pentru terminale mobile, insa iata ca se gandeste si la cei care folosesc platforma de pe calculatoare. YouTube a lansat aceste schimbari pentru unii dintre utilizatorii care folosesc platforma la nivel global, insa nu toata lumea le vede deocamdata, asa ca daca inca nu au aparut pentru voi, atunci va trebui sa mai aveti rabdare pana apar.

2 COMENTARII