Youtube a LANSAT in Android cea mai TARE Functie a 2018

YouTube a lansat intr-un final cea mai tare functie din anul 2018 pentru telefoanele Android, compania americana oferind ceva ce lumea astepta de cativa ani.

Youtube LANSAT Android TARE Functie 2018

Youtube a uimit foarte multi utilizatori din intreaga lume la inceputul acestui an cand a anuntat ca urmeaza sa lanseze un dark mode pentru aplicatiile iOS si Android, dupa ce l-a oferit in interfata web pentru calculatoare. Youtube a lansat aceasta schimbare foarte importanta in aplicatia pentru iPhone acum cateva luni, iar incepand de ieri ea a inceput sa fie distribuita inclusiv in aplicatia care este oferita pentru telefoanele Android din intreaga lume.

Youtube s-a gandit ca atat de multa lume astepta aceasta functie de cativa ani de zile, asa ca a ales sa o activeze in mod automat pentru cei care folosesc versiunea Android a aplicatiei pentru telefoane si tablete. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata notificarea prin care aplicatia Youtube pentru Android le spune utilizatorilor ca au noul dark mode activat in mod automat, acesta putand fi dezactivat printr-o simpla apasare de buton, interfata normala fiind reactivata.

Youtube a LANSAT in Android cea mai TARE Functie a 2018

Youtube LANSAT Android TARE Functie 2018 1

Youtube permite activarea acestei noi functii in telefoanele Android din meniul de setari al aplicatiei, accesarea sectiunii General afisand-o undeva in partea inferioara, sectiunea pentru controlarea Dark Mode-ului avand denumirea Dark Theme. Dupa cum puteti vedea si din imagine, nu vorbim despre un Dark Mode propriu-zis, ci despre o tema care afiseaza un gri inchis, cei de la Youtube considerand ca aceasta culoare este mult mai potrivita pentru utilizare generala.

Youtube a anuntat aceasta noua tema dupa ce dark mode-urile au devenit foarte populare in ultimul an, iar mai multe platforme au anuntat lansare acestui tip de schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desigur ca va trebui sa mai asteptati pana cand noua functie este propagata pentru toti utilizatorii aplicatiei Youtube pentru Android, asa ca daca inca nu o vedeti, atunci va trebui sa mai aveti rabdare pana cand ea va fia ctivata automat al voi.

7 COMENTARII

  1. Nu ar trebui sa o ai primul, ca nu se activeaza in functie de ce Android ai. Asta e o functie de aplicatie, nu de Android, iar YouTube activeaza in ritmul lor, intai in SUA, apoi in Europa.

  2. Nu ar trebui sa o ai primul, ca nu se activeaza in functie de ce Android ai. Asta e o functie de aplicatie, nu de Android, iar YouTube activeaza in ritmul lor, intai in SUA, apoi in Europa.

  3. Nu ar trebui sa o ai primul, ca nu se activeaza in functie de ce Android ai. Asta e o functie de aplicatie, nu de Android, iar YouTube activeaza in ritmul lor, intai in SUA, apoi in Europa.