Huawei: OFICIAL, Conferinta IMPORTANTA Anuntata

Huawei a confirmat in mod oficial o conferinta foarte importanta in cadrul careia va face un anunt major privind viitorul telefoanelor proprii.

Huawei Conferinta IMPORTANTA Anuntata

Huawei a anuntat astazi in mod oficial o conferinta importanta pe care urmeaza sa o organizeze chiar la inceputul IFA Berlin 2018 de la sfarsitul lunii august, compania chinezeasca avand ceva complet nou de prezentat. Huawei ar putea anunta cateva produse noi de clasa medie in cadrul IFA Berlin 2018, insa aceasta conferinta este cel mai probabil gandita pentru a anunta noul chip Kirin 980 care va fi folosit in seria Huawei Mate 20 in toamna.

Huawei pregateste acest nou chip puternic in care va integra noi procesoare de ultima generatie, si mai multa memorie RAM pentru telefoanele din seria Mate 20, chinezii incercand sa concureze serios cu Apple si Samsung. Seria Huawei Mate 20 este asteptata undeva prin octombrie/noiembrie in magazine, asa ca in august Huawei urmeaza sa anunte “inima” acestui telefon, noul chip Kirin 980 urmand a-i sustine performantele de top din 2018.

Huawei: OFICIAL, Conferinta IMPORTANTA Anuntata

Huawei Conferinta IMPORTANTA Anuntata 1

Huawei urmeaza sa produca acest nou chip Kirin 980 folosind un proces de fabricatie de 7nm, noi procesoare ARM fiind pregatite de catre chinezi pentru telefon, ele urmand a oferi performante superioare celor ale chip-ului Snapdragon 845. Ca acest chip vechi de mai bine de jumatate de an va fi intrecut nu e o surpriza, totusi va fi o surpriza mare daca noul chip Kirin 980 al Huawei va egala, sau intrece noul chip A12 pregatit pentru iPhone 9 si iPhone X Plus.

Huawei are planuri foarte mari pentru aceasta toamna si piata smartphone, noul sau chip Kirin 980 urmand a fi integrat deasemenea in seria P30, care va fi lansata in cursul primaverii anului viitor de catre compania chinezeasca. Huawei incearca sa intreaca Apple in ceea ce priveste vanzarile smartphone la nivel global, iar un acest chip Kirin 980 este un punct central in strategia companiei coreene, pentru anii 2018 si 2019, insa ramane de vazut ce fel de performante urmeaza sa ofere noile modele de smartphone-uri.