iPhone X Plus si iPhone 9 vor fi INFERIOARE fata de Telefoanele Android

iPhone X Plus si iPhone 9 vor fi inferioare fata de telefoanele Android din cauza unei decizii proaste pe care compania Apple a luat-o pentru produsele sale.

iPhone X Plus iPhone 9 INFERIOARE Telefoanele Android

iPhone X Plus si iPhone 9 vor fi lansate in cursul acestei toamne de catre compania Apple, noile modele de telefoane urmand a fi puse in vanzare impreuna cu iPhone X 2018, care va fi un iPhone X usor imbunatatit. iPhone X Plus si iPhone 9 vor avea doar modem-uri Intel anul acesta, compania Qualcomm confirmand faptul ca nu va mai furniza modem-uri pentru noile modele de telefoane ale Apple, iar aceasta este o problema mare pentr toti clientii.

iPhone X Plus si iPhone 9 vor avea modemuri inferioare fata de cele implementate in telefoanele Android din lumea intreaga, Intel avand produse cu performante net inferioare fata de cele ale companiei Qualcomm. Practic, Apple alege sa renunte complet la Qualcomm pentru iPhone X Plus si iPhone 9, ceea ce reprezinta o pierdere masiva pentru companie, insa aici pierd si clientii, care vor avea telefoane ce nu ofera performante atat de bune precum ar trebui.

iPhone X Plus si iPhone 9 vor fi INFERIOARE fata de Telefoanele Android

iPhone X Plus iPhone 9 INFERIOARE Telefoanele Android 1

iPhone X Plus si iPhone 9 nu au avut pana acum comandate modem-uri GSM de la compania Qualcomm, iar cei din conducere sunt convinsi de faptul ca Apple va renunta la ei pentru noile sale modele de telefoane. Era de asteptat ca Apple sa renunte la un moment dat la Qualcomm, insa nimeni nu se astepta ca asta sa se intample chiar cu iPhone X Plus si iPhone 9, dar in Cupertino viitorul iPhone este vanzut diferit de catre Tim Cook si echipa sa.

“We believe Apple intends to solely use our competitors’ modems rather than our modems in its next iPhone release. We will continue to provide modems for Apple legacy devices.”

iPhone X Plus si iPhone 9 sunt singurele modele care raman fara modem-uri GSM de la Qualcomm iar asta deoarece vechile modele de telefoane iPhone vor avea in continuare furnizate aceste componente. Qualcomm a aratat recent cat de inferioare sunt modem-urile GSM ale celor de la Intel in comparatie cu cele ale sale, iar asa stim deja cat de proaste vor fi performantele GSM ale iPhone X Plus si iPhone 9 pentru intreaga lume, nu doar pentru europeni, ca pana acum.

14 COMENTARII

  1. Mai @cosmui, numai ce ai confirmat si tu ce a scris mai sus: sa-si restarteze iPhonul. Ca parca iPhone zicea ca are userul de mai sus. Extraordinar cat de limitati sunteti unii…

  2. EXACT. 85% din profitul total al intregii industrii smartphone este facut de Apple. Masinarina lor de marketing functioneaza impecabil in creierele goale ale adolescentilor din lumea întreagă. E normal sa vinzi un tel de 3-400 eur cu 1000…. Daca vrei asa profit
    Proste cine da nu cine cere ?? Bravo lor

  3. oare dupa ce ti-ai dat seama de asta? si cum faci diferenta in utilizarea normala intre un telefon cu modem intel si unul cu modem qualcomm?