Google IRONIZEAZA Apple si Microsoft intr-o Reclama Chromebook

Google ironizeaza Apple si Microsoft intr-o noua reclama pentru Chromebook, compania americana punand accent pe toate probleme existente.

Google IRONIZEAZA Apple Microsoft Chromebook

Google este foarte hotarata sa isi creasca vanzarile de Chromebook-uri, compania americana lansand in cursul noptii trecute o noua reclama in care arataavantajul produselor sale in fata celor ale concurentei. Mai jos aveti noua reclama lansata de catre cei de la Google, iar in ea veti observa foarte multe ironii aduse la adresa laptop-urilor, si calculatoarelor, care ruleaza sistemele de operare macOS si Windows pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google pune foarte mare accent pe problemele pe care le au sistemele de operare macOS si Windows in timpul utilizarii obisnuite, o multitudine de mesaje de alerta fiind afisate pentru a le readuce oamenilor aminte prin ce chinuri trec. Fie ca vorbim despre celebra minge de volei, fie ca vorbim despre mesajele standard de alerta din Windows, cei de la Google le arata oamenilor ca pot avea parte de o viaata mult mai buna daca aleg un Chromebook cu Chrome OS.

Google IRONIZEAZA Apple si Microsoft intr-o Reclama Chromebook

Google ironizeaza si faptul ca macOS si Windows au probleme cu malware, sau virusi, desi sistemul sau de operare nu ar avea probleme de acest gen, prezentand si unele dintre aplicatiile care sunt disponibile pentru el. Cei de la Google pun deasemenea accent pe posibilitatea de a face apeluri video in mod nativ, sau chiar de a juca jocuri, o varietate de aplicatii fiind oferite pentru cei care aleg sa foloseasca un Chromebook cu sistem de operare Chrome OS.

Google promoveaza deasemenea si faptul ca ale sale Chromebook-uri au performante foarte bune, fara a avea lag in utilizarea zilnica, plus faptul ca ele pornesc repede si au autonomie foarte buna pentru baterie. Practic, Google incearca sa le arate oamenilor ca exista optiuni mult mai bune pe piata decat un Mac scump, sau un calculator cu Windows, care este deasemenea destul de costisitor, dar e greu de spus cati vor intelege mesajul americanilor.

8 COMENTARII

  1. Ce sa faca si google..copiaza samsung si incepe prin a face reclame prin comparatii..
    Draga google,pt comparatii,oamenii de rand au youtuberii ce macar incearca sa arate ceva realistic

  2. Ce sa faca si google..copiaza samsung si incepe prin a face reclame prin comparatii..
    Draga google,pt comparatii,oamenii de rand au youtuberii ce macar incearca sa arate ceva realistic

  3. Cand cele mai multe noutati in lumea Apple sunt despre Google si Android in general, nu mai e nevoie de nicio ironizare.

  4. Am un Macbook Air cumpărat de nou de vreo 5 ani, am și un Imac din 2008, 95% folosesc Chrome. Drept urmare după vreun an de studiu și butonat Chromebook-uri mai ieftine gen Lenovo, mă pregătesc să comand un Pixelbook. Aștept o oferta de la Bestbuy, nu am prins-o pe ultima, la 750 de USD e tot ce am nevoie sa înlocuiesc vechiul laptop .

  5. Ma tenteaza un Chromebook, mai ales ca merge si Linux pe el. Dar ma mai gandesc.

    Pixelbook e destul de vechi deja. Mai asteapta, zic eu…