iPhone 9 si iPhone X Plus: Prezentare Detaliata a NOULUI Design

iPhone 9 si iPhone X Plus au parte de o prezentare detaliata a noului design pentru a ni se arata in avans ce urmeaza sa lanseze compania Apple.

iPhone 9 iPhone X Plus Prezentare Design

iPhone 9 si iPhone X Plus au astazi parte de o prezentare detaliata a noului design, machete fabricate in baza schitelor pentru noile modele de telefoane fiind folosite pentru a ne arata ce urmeaza sa anunte compania Apple.In clipul video de mai jos puteti vedea prezentarea detaliata pentru iPhone 9 si iPhone X Plus, imagini aparute zilele trecute aratandu-ne exact aceleasi doua telefoane ca un preview pentru clipul video pe care-l vedem astazi.

iPhone 9 urmeaza sa semene extrem de mult cu iPhone 8 dupa ce va fi lansat, compania Apple alegand sa pastreze carcasa din sticla pentru telefon, dar asta stiam deja din zvonurile anterioare. iPhone 9 urmeaza totusi sa aiba o camera cu un senzor de imagine mult mai mare, iar compania Apple a mutat microfonul si flash LED-ul sub camera, aceste schimbari venind impreuna cu noul ecran de 6.1 inch, eliminarea 3D Touch, si carcasa din aluminiu.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Prezentare Detaliata a NOULUI Design

iPhone X Plus are deasemenea un design foarte similar cu cel al iPhone X, sau iPhone 9, doar ca va avea o camera duala integrata in carcasa, la fel ca predecesorul sau, ecranul avand o diagonala de 6.5 inch. Asa cum era de asteptat, iPhone 9 si iPhone X Plus impart foarte multe caracteristici de design cu iPhone X, si iPhone X 2018, cei de la Apple preferand sa faca schimbari mai importante pentru componentele integrate in aceste telefoane.

iPhone 9 si iPhone X Plus erau asteptate de mai toata lumea cu acest design, compania Apple mergand in continuare pe aceeasi strategie de reutilizare a design-urilor care au avut succes, iar acesta este un lucru foarte bun pentru noi. iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi prezentate in cadrul toamnei acestui an, insa primul ar putea fi lansat cu pana la 2 luni intarziere fata de al doilea, iar asta din cauza problemelor cu fabricarea noului ecran LCD.