iPhone 9 si iPhone X Plus: Prezentare Detaliata a NOULUI Design

iPhone 9 si iPhone X Plus au parte de o prezentare detaliata a noului design pentru a ni se arata in avans ce urmeaza sa lanseze compania Apple.

iPhone 9 iPhone X Plus Prezentare Design

iPhone 9 si iPhone X Plus au astazi parte de o prezentare detaliata a noului design, machete fabricate in baza schitelor pentru noile modele de telefoane fiind folosite pentru a ne arata ce urmeaza sa anunte compania Apple.In clipul video de mai jos puteti vedea prezentarea detaliata pentru iPhone 9 si iPhone X Plus, imagini aparute zilele trecute aratandu-ne exact aceleasi doua telefoane ca un preview pentru clipul video pe care-l vedem astazi.

iPhone 9 urmeaza sa semene extrem de mult cu iPhone 8 dupa ce va fi lansat, compania Apple alegand sa pastreze carcasa din sticla pentru telefon, dar asta stiam deja din zvonurile anterioare. iPhone 9 urmeaza totusi sa aiba o camera cu un senzor de imagine mult mai mare, iar compania Apple a mutat microfonul si flash LED-ul sub camera, aceste schimbari venind impreuna cu noul ecran de 6.1 inch, eliminarea 3D Touch, si carcasa din aluminiu.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Prezentare Detaliata a NOULUI Design

iPhone X Plus are deasemenea un design foarte similar cu cel al iPhone X, sau iPhone 9, doar ca va avea o camera duala integrata in carcasa, la fel ca predecesorul sau, ecranul avand o diagonala de 6.5 inch. Asa cum era de asteptat, iPhone 9 si iPhone X Plus impart foarte multe caracteristici de design cu iPhone X, si iPhone X 2018, cei de la Apple preferand sa faca schimbari mai importante pentru componentele integrate in aceste telefoane.

iPhone 9 si iPhone X Plus erau asteptate de mai toata lumea cu acest design, compania Apple mergand in continuare pe aceeasi strategie de reutilizare a design-urilor care au avut succes, iar acesta este un lucru foarte bun pentru noi. iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi prezentate in cadrul toamnei acestui an, insa primul ar putea fi lansat cu pana la 2 luni intarziere fata de al doilea, iar asta din cauza problemelor cu fabricarea noului ecran LCD.

13 COMENTARII

  1. Astia continua sa isi bata joc de oameni. Incep sa cred ca nu mai au inspiratie deloc. De fapt nu prea mai au inspiratie de cativa ani…pacat

  2. Sa moara bixby daca pe mine ma deranjeaza decupajul acela , e un telefon , nu un televizor ! Daca as avea un decupaj de genul pe video proiector sau pe tv , cu siguranta m-ar deranja si asta pt ca utilitatea este diferita .
    Meseriasule ia-ti tata telecomanda țamțung cu cacandroid virusat … vei fi cu mult mai happy …
    ???