Google Maps: Functia GROZAVA Lansata in Update-ul de Azi

Google Maps are o noua functie grozava, promisa de ceva vreme de catre compania Google, disponibila in actualizarea lansata noaptea trecuta, iata ce aduce.

Google Maps Functia GROZAVA Update Azi

Google Maps a avut promisa de catre compania Google o noua functie foarte interesanta acum cateva luni, iar incepand de astazi ea este disponibila pentru telefoanele iPhone din lumea intreaga. Google Maps are parte de actualizari atat pe iPhone cat si pe iPad, iar in noua versiune compania Google a implementat o functie care ne ajuta sa descoperim mult mai usor localurile in care sa petrecem timpul asa cum ne dorim, si sa mancam ceea ce ne place.

Google Maps are o noua functie numita Match, aceasta folosind inteligenta artificiala a celor de la Google pentru a cauta printre recomandarile utilizatorilor din lumea intreaga si a ne face noua recomandarile potrivite. Cei de la Google au analizat informatiile oferite de catre utilizatorii platformei Google Maps, iar atunci cand esti in cautarea unui local in care sa te simti bine, platforma iti va afisa doar rezultatele pe care le considera a fi mai relevante pentru tine.

Google Maps: Functia GROZAVA Lansata in Update-ul de Azi

Google Maps Functia GROZAVA Update Azi 1

Google Maps analizeaza deasemenea si locatiile vizitate de catre noi pentru a putea combina cat mai bine informatiile disponibile in platforma si a face doar recomandarile cele mai bune. Google Maps afiseaza toate recomandarile cu un procentaj care ne spune care este sansa ca acel local sa fie intr-adevar pe placul nostru, iar cu cat procentul este mai mare, cu atat creste si sansa ca acel local sa fie mai potrivit pentru ceea ce cautam noi atunci.

“Our new “match” feature will help you find your one true love. And by love, we mean your next favorite cheeseburger. Tap on a food or drink spot to see how likely you are to enjoy it based on your unique preferences – so you can spend more time eating and less time searching for places to go.”

Google Maps a lansat functia in Android luna trecuta, iar multa lume a laudat-o pentru acuratetea cu care face recomandarile pentru localuri bune care sunt intr-adevar pe placul celor care efectueaza cautarile. Acum Google Maps are aceasta noua functie inclusiv in platforma iOS a celor de la Apple, astfel ca de pe iPhone si iPad ar trebui sa aveti parte de recomandari mult mai bune pentru a gasit doar localurile in care sa va petreceti timpul asa cum doriti.