Primul Telefon 5G a fost Anuntat pentru LANSARE

Primul telefon 5G a fost anuntat pentru lansare de catre un producator complet neasteptat, acesta afirmand ca va aduce telefonul pe piata cat mai curand posibil.

Telefon 5G LANSARE

Primul telefon 5G a fost anuntat deja pentru lansare de catre o companie de la care nimeni nu se astepta sa se grabeasca pentru a aduce un asemenea model de smartphone pe pietele din intreaga lume. Vorbim despre cei de la Lenovo, care au anuntat ca vor lansa primii un telefon cu suport 5G integrat, acesta urmand a functiona cu ajutorul viitorului chip Qualcomm Snapdragon 855 pe care americanii il pregatesc pentru anul 2019.

Lenovo face un anunt foarte surprinzator, iar asta deoarece Huawei si Samsung au anuntat ca intentioneaza sa lanseze telefoane care au suport 5G integrat, insa se pare ca nu vor fi chiar primii pe piata. Desi se astepta ca Samsung GALAXY F, sau Samsung GALXY S10 sa ajunga primele pe piata cu noul chip Qualcomm Snapdragon 855, insa se pare ca Lenovo intentioneaza sa le-o ia inainte pentru a oferi aceasta tehnologie in premiera.

Primul Telefon 5G a fost Anuntat pentru LANSARE

Lenovo a mai facut acum cateva luni un anunt care a generat interes in intreaga lume, insa care intr-un final s-a dovedit a fi nimic mai mult decat o mare teapa, asa ca informatiile venite de la chinezi ar trebui privite cu neincredere. Chang Cheng, vicepresedintele celor de la Lenovo a anuntat un telefon inovator cu ecran care acopera tot panoul frontal, insa in final compania din care face parte a lansat un telefon foarte dezamagitor.

“Chang Cheng, states that it will be the first in the world to bring a 5G smartphone on the market. Moreover, the said smartphone will be equipped with Qualcomm’s yet unreleased Snapdragon 855 processor, which is mass production since June according to rumors.”

Ca sa fiu complet sincer, imi vine destul de greu sa cred ca Lenovo va lansa un telefon 5G inaintea Samsung si Huawei, iar asta pentru ca Qualcomm rezerva noile sale chip-uri pentru producatorii cei mai importanti. Lenovo ar putea incerca doar sa atraga atentie asupra sa cu privire la tehnologia 5G, iar asta deoarece ea este extrem de importanta si toata lumea vrea sa o incerce cat mai repede, asa ca ramane de vazut ce producator va fi primul.